Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je'l to sad znaci da smo mi skandinavska zemlja?
@Naja🥰
Svijetli Zen'ca ko Real Madrid
Spavaj, snivaj, lijep je to osjećaj Ograničeno traje kao svaka noć. Skrati pokrivač, želju uvećaj Kasnim snovima postelji doć. Snivaj, spavaj podaj se nemoći, Trenom oka u ponor se sunovrati Zdvajam po navici ostati ili poći Povećaj ljubav, pokrivač skrati.....
😔
😊😊❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️😘😘
Ovo je trebevic srbi upalili svjetla na repetitoru
Neće ni aurora gdje su našisti na vlasti.
sto se nije u Sarajevu vidjelo😔😔🙁🙁
Tamo se gledala utakmica..
Prelijepo
Kaže meni otac davno kad pred mrak bude crveno nebo ujutro će kiša padati da tako kažu stari ljudi
Puhni Israfile, spremni smo
Blizi se sudji dan lagano zbog otpada koji je ljudski rod izrodio
Jako puno netacnosti ste napisali. Radi se o magnetnoj oluji snage G3 na visini oko 200-250 km. Pojava "aurore" je vidljiva od sjevera Europe do krajnjeg juga i vjerovatno ce zbog intenziteta biti vidljiva i sutra. Crvene je boje zbog sudara struje naeliektrisanih cestica s atomima Dusika i Kisika.
nicaZe 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kazu de je ovo Fudo Kasumovic narucio urgirao i zavrsio 🤣🤣🤣
Hvala Bakiru na ovom davanju
Sad kad navale turisti 😂😂😂