Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
clanak o aerodromu iz 80tih a samo jedna od 7 slika iz tog perioda hahahahaha, klix svaki dan nadmasi sam sebe.
U zadnjih 28 godina od rata vlast ne moze zaposljavanjem i ekonomijom da sustigne ni propale komuniste.
Mozda su htjeli da kazu da i danas izgleda kao prije 30 godina.
Ja još luđi i gledam i divim se kvalitetu fotografija iz 80ih i kako smo tad izgledali isto ko i danas, pa ono kontam ne znam jel dobro što smo tad bili toliko 'napredni' ili je loše jer nismo napredovali ništa...a ono samo jedna stara fotografija sve nove hahahha
Isto kao i sad. Kad odes u Zg i Bg uhvati te golema tuga. Tirana, Podgorica imaju 12 puta vise destinacija od Sarajeva. Tuga golema, pregolema.
Pa eto i nije nesto izgledao, malo bolje nego danas
Veci profit imaju parkinzi po gradu nego aerodrom.
Ja mislim da aerodrom Sarajevo stoji iza pada broja letova u Tuzli, nemam dokaz ali vjerujem da jeste tako. Konkurencija ali ne zdrava.
Čuj danas Aerodrom ima promet viši od 600 000. 🤣
Bolje ga je neko uslikao 1980-te godine, nego vi sa klixa sad!!!!
Još malo pa ce pisati na vratima popis.
lijepi vakat kad su mladomuslimanski dedždžali bili u okovima a nisu se bavili politikom vojskom i elektranama ko danas
dajte da odemo u free shop jarane a ne izdvajate od rulje
Zasto su ukinute skoro sve linije sa Sarajevskog aerodroma ka EU gradovima? Zasto skoro svaka linija mora ici preko Zagreba i Beograda ka EU? Zasto ovo novinari ne istraze? Trazite ljudi da Forto i direktor Alen Bajic podnesu ostavke. Aerodrom se ne smije vjestacki unistiti i dati pod koncesiju!
Isto ko i za putnicki voz kojem je zabranjeno da izlazi iz BiH.Lazu da je u pitanju rentabilnost.
isto kao i danas