Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Zahiragica?! Pa cekaj zar ovo nije u suprotnosti sa vrijednostima za koje se on zalaze?! Ni ministar taliban Delic se ne oglasava na zvanicnom profilu ministarstva da ovo osudi?! Pa ovo nema smisla vise sta se radi!? (sarkazam)
Ako je guzovače najposjećenije.
Khuravenzi und debilenzi
Hanuma na petnestoj slici zgrabila casu ko cundaru neuzubila tobejarabi tobestalvirla ilijahiumedin idi amin veledalin amin :D
Probisvijet
Pola ih je prije nego sto su dosli na ovo popilo bambuce, da se malo popravi, i sada lagano vino piju a rado bi opet bambucu nategli a u drugoj ruci bi šišu dudlali.
Sad ce neko reci Ovo je vec glamur
Nije guzovača. Mislim 20 KM kotizacija po osobi.
Pola ih ne zna casu za vino drzati a kamo li da znaju sta piju
Super cooleri ste .. ali svaka kaap alkohola ubija dio moždanih ćelija.
uz vino ide domaća pršuta. sooory vino je alkoholno pice