Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džabe joj IQ kad voli gledati sranja tipa Farma, Veliki brat i sl..
ma nek gleda sta hoce samo da jeu ovakvu ga stavljat
i koliki joj je IQ?? joj cure sto se upeca, kompliment joj daju da bi je namamili na gang bang party u parizu, a klix odma objavljuje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bitches can be smart in school but who gives a damn fu when they are stupid in the REAL life ?!?!
i nju neko da uporedi sa Albertom -.-'
de nemoj na engleskom
E njoj ne možemo reći: Izvini al' glupa si
zamisli price na ovoj zabavi, da se roknes zivota mi
jest lijepa u pm... jos pametna....
imati visoku inteligenciju i znati je iskoristiti su 2 potpuno razlicite stvari. govorim ti kao magistar i profesor.
Sad će se svi sa šupačkom školom naložit kako IQ nije bitan. kako svako odma potcijeni ono sto on nema, ludilo
Bas je iskoristila inteligenciju u korisne svrhe, nema sta.
ma kakav iq i sranje......cim se ta slika u ogledalu po wc-ima nije nizasta nego za kite a testovi iq su golo govno i djeca od pet godina postaju genijalci :) ...vi koji se vatate na te price imate najveci iq :))))))
plavuša i IQ.. ne ide mi to zajedno nikako
Eto ga to je to... Sad će na balu da upozna zagondžiju...pa posle njega još jednog i ode to... bitno je da je to neko primijetio.
Imam i ja veći od Ajnštajna XD
Ima visok IQ, al' džaba joj kad' ga na zna usmjeriti u korisne stvari.
koja je definicija inteligencije?
..jbg, eno dole rekoh turčinu :))
Znači, Einstein je bio preteča današnjih droca, pardon mislim "starleta"?
...IQ testovi su bazirani na sposobnosti logiciranja, donošenja zaključaka...nemaju veze niti sa jednom posebnom vrstom znanja...
@commi:) Da, IQ testovi su bazirani, najprije na kognitivnim sposobnostima jedinke, kao i na dedukciji, grani logičkog razmišljanja. Paradoks je, da je inteligencija nemjerljiva veličina, a najlakše je iskazati na način, da ako neka jedinka ima IQ veći od 148, to ne znači da je ista po sistemu automatizma genijalac, nego da ta jedinka ima potencijal da postane genijalac Sposobnost pretočenja spsobnosti da postane genijalac u genijalaca, leži u više faktora, obrazovni, društveni porodični..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...onako, pogrubo rečeno, ima ona svašta :)
E taman neka dođe u Bosnu da joj uz pomoć tradicionalnih prirodnih alatki (bez aditiva i konzervansa) ekstrahujemo IQ i da se vrati na normalu, suče pitu, rađa djecu i brine o njima, pere veš na potoku i čini hizmet mužu.