Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ruku kroz prozor izbacio mangupski?
haha i glasna muzika tipa jala, buba i ostali autotjunovi
Nije to ništa. U Bosni piloti lete bez komplet aviona.
Boli ga sad ima kineske oci😂
Su-57 kabriolet.
"Moguće je da je pilotu naređeno da upravlja avionom bez zaštite od pleksiglasa, a ponekad ove komponente budu uništene tokom leta"... sta bolan???
Tko su ti "pleksiglasi" i zašto hoće da upropaste pilota?
missile (eng.) - misija (klix)
Ah jest to vazan podatak ! Pa ja izaso mokre kose napolje na ovoj hladnoci al niko nije snimio i stavio na klix
Avioni vec pomalo postaju prevazdjeni. Vidite sta rade dronovi.
Zrak zemlja misije hahahahahhaahhahah Oj klixe ruke ti se pozlatile.
"predstavlja kombinaciju brzine, nevidljivosti, naprednih oružja i senzora"... Iz iskustava suočavanja ruskih sa avionima zapadne alijanse, znamo da ruski avioni imaju takvu kombinaciju da ne stigne ni poletjeti, a već bude oboren.
mozda je kabrioleta vozio otkud vi znate 🤔
Nepismeni novinari , nije to zaštita ok pleksiglasa , to je zaštita od atmosferskih uticaja u kabini pilota izrađena od pleksiglasa ... po vašem naslovu ispade da avione napadaju pleksiglasi pa postoji neka zaštita -.-
@peticaaa Ne prdi, razumjeli su svi. zastita od pleksiglasa. Znamo svi sta je pleksiglas. I moja baba. Pa tako i zastita.
Kabriolet Rusi napravili.
Sreca pa kupujemo iz njemacke za nase potrebe,u bosni nisu adekvatni avioni rad terena...
i koji racku nas boli za rusima ?
F-35 jede ovo za doručak.