Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je dokaz da je svijet totalno popizdio! Nije problem što je ovaj budala, nego je problem što je ovo vijest
Molim te mi reci sta je za tebe vijest. Kako su Bakir i Dodik popili kafu? Ne pametuj.
Zasto
Ovaj je dobio aplauz samo sto je ostao ziv.
Oliver Mandić je ovo radio prije 25 godina.
SMAK SVIJETA A ON IZVODI GLUPOSTI
Ovo je ono kad kažu u pravom značenju: "Sviro kur*u!"
I sta je tu spektakularno? Idiot koji se dosjetio da visi i svira klavir. Pa sto nije izveo slobodan pad sa visine svirajuci klavir do tvrde podloge to bi vec bilo nesto. Kakvi sve hajvani hodaju svijetom pa to je za nepovjerovati. Sve u cilju malo paznje i nikakvog dometa za civilizaciju i nista znacajno za drustvo
"Dokon pop i jariće krsti" ili na bošljačkom prijevodu "Dokon hodža i prasiće suneti"
Zasto?
Kakve nebuloze padaju ljudima na pamet
pa PIJANISTA je pijan bio logicno, ko i 90 posto baba i deda kad predjes pavlovica most, pa tamo za beograd, 6h ujutro, biciklo Pony iz 2.svj.rata, ima jedno macije oko na pedali i lagano vijugavo prema domu zdravlja po nalaze.
Pretjera ga jarane :)
Gle sejtana dje se izver'o