Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka pred vratima...
Malac legenda 😂🤣
Sunet praktikuju i mnogi krstjani.Sve je decidno objasnjeno u svetoj knjizi.Sva upustva imas,isto kao kad uzmes neku stvarku i dobijes upustvo za upotrebu.Tako i casne knjige,sve je objesnjeno kako kroz prolazni dunjaluk se ponasati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Musliman sam sve ok, ali niko me nije pitao zelim li to, osunetili su me kao bebu, smatram da svako treba da izabere da li zeli sunnet ili ne.
Da si musliman nebi to reko.. Roditelju odlucuju za djecu dok neodrastu. Ko pita svoje cerke hoceli probiti uho? Neseri
nije važno bit obrazovan,važno je bit obrezan..
Najmanje oboljelih zena od spolnih bolesti i tome slicno je u arapskim zemljama! Najveci razlog tome je obrezivanje muskaraca i u velikoj mjeri suzdrzavanje od izvanbracnih sexualnih odnosa!
Jeste mozda znali da je svaki treci muskarac u SAD obrezan i da to praktikuju vec stotinu godina sve vjere u Americi?
@SamoRealnoDruze 75% amerikanaca je obrezano!
@SamoRealnoDruze praktikuju jevreji
Nece da mu se skrati cuna.
Neš je kidat!
Ovaj mali ima nešto sa našim rolkašima
To je velikodusnost kojom se muskarac podvrgne da bi i zenama bilo bolje. 😊
Pametan dečko....
Ovo je "moralnom" uredniku Klixa bilo dosadno pa pronasao vijest da se komentatori malo naloze?
Malo i pozitive ! Legenda
Treba zabraniti ovo glupo maltretiranje i zlostavljanje djece.
Izvođenje cirkumcizije donosi mnoge prednosti: lakšu higijenu polnog uda, smanjen rizik od nastanka infekcija urinarnog trakta, smanjen rizik od nastanka seksualno prenosivih indfekcija, sprečavanje problema sa penisom (npr. fimoze-pojava do koje dolazi kada se ne može ili može veoma otežano povući kožica penisa nadole+); smanjen rizik od nastanka raka penisa.
@antibiotik Dje si ucio ovu medicinu u medresi il mejtefu?
Obrezivanje je nehumano i treba biti zabranjeno! 21 vek je ljudi, manimo se tih radikalnih metoda, ugledajte se na pravoslavce koji veru primaju krstenjem.
Ili ih obrezujte kad su bebe ili nemojte nikako do punoljetsva, kada treba da samo odluče da li se žele obrezivati ili ne.
Legenda malac