Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za pavijane. Je suis pavijan
@JopetBaBrezRazloga haahahaaa dje si Pavijane
@glas__razuma Evo me jopet odje sta ima Babune 😎
bjegunci... jadne životinje što se pokušavaju domoći boljeg života... nešto kao mi od prvog marta
Neka su pobjegli.Sram vas bilo.Kakvi ste to vi monstrumi ?Vrsite eksperimente na neduznim zivotinjama.Zasto to ne radite na zatvorenicima osudjenim na smrt ili onima sto nikad nece izaci iz zatvora ?Njih mi nije zao.Nisu nista bolje ni zasluzili.Dabogda vas karma stigla zlocinci odvratni.
Jadna bica pod ogromnim stresom i strahom su uspjeli da se bar na kratko oslobode zatocenistva od najvecih i najgorih zivotnja - homosapiens.
Jovan i Nemanja
Freeeeeedooooommmm
kaos, nogostup...
Ovako cemo mi na more u Makarsku od 2021.😂
otkud sad ta rijec pavijani.... fck citav svijet prenio vijest babuni pobjegli iz labaratorije a sad neke rijeci izmisljate pavijani.. ili dupini... citav svijet ih zovu delfini samo bagra neka naturila te neke izmisljene rijeci...... pavijani su pametniji od svih vas
Jesi babun. Ovo su pavijani
@AoTearoa Promovisu ustasluke j*bli ih oni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eno ih u skupstini rsa
Muje
@smrtjedobra Mirko,Slavko,Rajko
@smrtjedobra 👀👈🏻👉
pavijani ispali balkanjerosi ....