Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako u Srbiji objave ovo, vjerovatno će biti da je neki Srb iz redova Srpskog naroda bio tamo 1910 pa vuče korijene iz Srbije
Trener svih trenera - I. Fazlinović: "Kad smo u napadu svi idu u napad, kad smo u odbrani svi idu u odbranu."
Tobe jarabi, tobe estagfirullah.....čitam ove infantilne komentare tipa koliko je to golub star, najveća laž, 100 godina životni vjek i sl, pa ne mogu da vjerujem... Drugovi intelektualci, nigdje ne piše da je pronađen golub pismonoša iz tog vakta sa pomenutom porukom već fino i jasno piše kako je (citiram) " Par pronašao malu kapsulu sa dobro očuvanim sadržajem u septembru ove godine na polju u Ingersheimu". Toliko.
Sigurno je i ranije bila neka trandza Zeljko koji je tad golubovima produzavao zivote kao ova danasnja maljava Cvijanovicka "svom" narodu ;)
Znači sadjei naučno dokazano da golub živi u prosjeku 100 godina.
vecu laž nisam procitao
Golhub 3310
Koliki je to životni vijek goluba??
Guganeee, dođi, dođi...
Vjerujem ko sto vjerujem Fikretu, Solaku i ekipi
ovako je isto aziza šaćirbegović ispod dimija nosila pisma i tuljumbe našem predsjedniku dok je bio u foči u zatvoru
Djed svih golubova
Od Vojvode Prica