Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I meni je ime Ujedinjene Americke Drzave....ali me zovu Esadeeee 😂
Jadna djeca
@CDZ Ajde pogani ljudska mars! Fuj smrdis!
I Cigo je jedan onomad nazv’o svoje momke Rambo i Roki pa se Zemlja i dalje okretala oko svoje ose.
preslatke su
SRETNO BABINI SINOVI
ovo sa Jerusalemom ne kontam nikako. Skoro 3 milienijuma je to grad koji je imao mjesta za sve, i nikada se nije postavljalo pitanje dominacije jednih nad drugima. Cak i u vrijeme Rimljana je uzivao status slobodnog grada. I onda dodju krstasi, pokolju i pobiju sve sto nije plavokoso ili plavooko, i sada njihovi potomci opet kroje sudbinu tog grada.
They named the two boys 'Al Quds' and 'Filistin', Arabic for Jerusalem and Palestine, respectively, and the newborn girl 'Asima', meaning capital in Arabic.
Tako je, i onda im je Izrael kriv što im djeca ginu kao "šehidi". Koje pranje mozgova. Hamas je to dobro sročio, taj užasni mentalitet: "Mi volimo smrt onoliko koliko Izraelci vole život."
@uskrsliTitoo Šta je ovdje islamofobija? Hoćeš da kažeš da su svi Arapi na tom prostoru muslimani? Ne, Hamas je ovo postavio u naslovu svoje vizije.
eto koliko su zaostali ti palestinci....jadna djeca, od malih dana ih se uci mrziti. Koja bolest...
*nogu
Jadna djeca :/
PRESERAVANJE! Protestuju protiv Izraela, a cine istu stvar....svojataju Jerusalim. Jerusalim jeste stari Jevrejski grad, ali onih Jevreja koji su slijedili Hrista. A ti Jevreji, i vecina ovih koji danas zive u Izraelu su kao nebo i zemlja. Jerusalim je prije svega hriscanski grad, a poslije i muslimanski. Naravno i Jevrejski, znaci niko ne smije da ga svojata.