Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugo je ovo u ratu,haj toliko me ne ćudi,da je bilo živu glavu saćuvat,a jest vala sad u "miru" hameljbacaju a djaba placaju komunalna preduzeca....zato brale samo lupat po djepu,koga god vidis odmah ga prijaviti i to mu lupit kaznu da mora kredit podić da otplaćuje pa neće više nikad garant...,.
Ništa to nije, u neku ruku je i zanimljvio, uraslo u drvo, ali ono što meni smeta je smeće razno. Kako narod može biti pogan tako. Ima u nas jedno brdo, planinca. Do skora nije bilo asfaltiranog puta (išli samo oni sa traktroima, motokultivatroi, biciklisti). Bilo milina otićipriroda, zelenino, imam i ja njive obrađujem. Sad kraj puta smeće, odmakneš se od puta, zaviriš u šume, zaviriš u potok, smeće, flaša, vreća, konzerva paštete, omot od salama, od bonbone, od čokolade, cipele, gume od auta, sećija, nema čega nema. Neki dan išo našo potočić neki, začudio se čitst ništa smeća, voda bistra žubori. Danas opet reko ajd odo lijep je dan, kad ono neko tri CRT televiziora i frižider istreso u njega.