Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda su više od prijatelja...
vise se cuko obradovao od hanume
Hahaha odlično, prava vjernost ... E ovako se slično znao obradovati jedan sa ulice, kupio mu par puta da jede i kad me vidi sreći nigdje kraja, brzi mu rep od glave koliko se uvija od dragosti :)
@zoe ... da , to i kažu za mačke da su kao flegma , dok psi ne štede energiju da pokažu privrženost ... mnogo volim pse , a mačke hmm , nije da ih ne volim ali mi nisu baš toliko simpatične....mozda jer sam alergican na njih i često kišem ko kreten kad su u blizini :)
@zoe nisam ni rekao da znaci, samo da im je drugačiji mentalni sklop, mačke su vise ono kuleri :)
Nasla se 2 psa kod veterinara i pita jedan drugoga. Zasto si ti ovdje? Jbg skocio na gazdu i doveo me da me uspavaju, a ti? Ja isto skocio. I tebe doveli da uspavaju? Ma neeee, doveli me samo da mi skrate nokte
french kiss! hihihih :P
Svaka cast pas Patch ... al' partnerica i nije nesto "poludila"...
@SheRains :))) ...und warum, und warum, und warum (Tic-tac-Toe)?
@SheRains How's gdjica SheRains been? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto ga cuko obliza....