Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto sto je gore od nemogucih proporcija barbike i feministickih budalastina su zapravo djevojke bez mozga koje daju silni novac da budu barbike. To je igracka -.- mrska i glupa kao noc, ali igracka.
Mozda tebi odgovara Kent ?
Pa sad, ja bih rekla da je prije Ken i ne, ne volim nabusite i tipove pune sebe, cega je on prototip :)
ne znaju vise o cemu da raspravljaju ... prava Barbie je uvijek bila visoka i vitka i ostat ce... bolje da bude uzor bude ona nego ova lutka - mala, zdepasta sa velikom straznjicom -.-'
Pa ta "mala zdepasta sa velikom straznjicom" je kako tipicna zena izgleda.. Ne moze uzor nikome biti barbika koja je anatomski nemoguca.
lol 78cm struk. pa ne bih takvu žensku ni registrovao da postoji.
ma ja ba! ne treba biti zgodan i zdrav, treba samo jest hamburgere i lijencarit po cijeli dan na fb uz photoshop! sad fol hejtate djevojke koje su zgodne a nemate ni jednu sliku koja nije photoshopirana! napacenije ste vi nego te zgodne barbike bez mozga!
"32-31-33" ovo je valjda u inčima?
...trebali su joj i bradu i brkove srediti...tipicna muskobanjasta lezbaca!
Jadne su one djevojke koje se ugledaju na barbiku.. Znaci da nemaju mozga, bas kao ni barbika :)
Joj preseravanja :'(
Hajd konstrukcija, ali golotinja!!!
hehehehehehehehehe :D
.........a sad...........spektakl...............
Nasi politicari..............igraju kosarku