Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A muzika zna ko je "obični" putnik a ko narkoman i beskućnik? To se uši mijenjaju ako imaš stalni posao i nisi narkos? Na svim drugim ozbiljnim portalima ova vijest bi bila šprdancija kod nas je prenesena kao real.
Putnik koji ide na posao čuje to minutu-dvije i on ode, a beskućnik-narkoman koji spava tu mora slušati to tamburanje-guslanje-cviljenje po cijeli dan i noć, dok mu glavu ne probije.
S Bahn je jedno a U Bahn je drugo..
Htjeli puštati Jalu Brata???
Učini mi se "osunećen"...
@MislimNaTebe Meščini da ga ti spomenu... Sunećenje, obrezivanje, cirkomcizija - različiti nazivi za istu hiruršku proceduru, kod koje se otklanja višak kože, tzv prepucijum sa glans penisa. Rutinski zahvat koji neki narodi koriste radi obnove zavjeta sa bogom, neki radi higijenskih prednosti, a kod nekih je ozbiljna zdravstvena indikacija (fimoza i sl.) E, ako si ti od svega toga samo vidio kulac, bogami si teško obolio, ili ti nedostaje dečko
@MislimNaTebe. Pojma nemaš koliki. A ako te baš intersuje, nagni se kao da ćeš sa izvora napit' se vode i udahni duboko. Ostalo je moja briga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)