Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesul ite zene dosle u humanitarnoj kako nisam znao da se prijavim
@ hinjo: niko meni nije kriv ali pogledaj mnoge komentare gore pa ce ti biti jasno. svaki clanak provokacija i vrijedjanje.
NEMA NITKO INTELIGENTAN PROBLEM SA BILO KAKVIM VRSTAMA VJENČANJA U BIH... ALI ZA VJENČANJA JE MJESTO U DŽAMIJI ILI CRKVI.... IZGLEDA PO OVOME KAKO SE CERIĆ FURA NA MASOVNO VJENČAVANJE GAY PAROVA,hehehehe...vidila žaba kako se konji potkivaju,pa i Cerić digao nogu..... SVI TERORISTI I NACIONALISTI MARŠ IZ NAŠE LIJEPE BIH!!!!! Eto vam LIBIJA pa se selite!!!
za jeremy - ŠTA SU TI SAD HRVATI KRIVI?
Nikako ne mogu da razumijem potrebu za serijski sklopljeni brakovima u zemlji u kojoj nema serijatskog zakona vec skoro 100 godina i u kojoj ga nikad nece ni biti. Dolje primitivizam i pomodarstvo! amin
Ima li video na YouTube? Moze li neko da postavi?
ovo nije tacno. Serijatsko pravo je vazilo za muslimane u staroj Jugoslaviji. Bilo je koliko hoces serijatkih vjencanja i prije,nego sad se sve monopolizira i izmisljaju nove smicalice ne bi li se napravila medijska pompa. A levati vjeruju....
Ovo je početak kraja za zemlju i narod.Vlast preuzimaju vehabiti a vi bi htjeli u EU. A mladence \"pocastio\" je jedan od najvećih ubica i terorista,dok mu se onaj Cerić klanja. SVAŠTA
ova vijest nije za pohvale. a bh-sMrdi i bh-hrvati su posebna stoka! to dokazuju iz dana u dan.
Bosnjaci koji bi trebali biti nositelji svega sto unapreduje zivot gradana ka jednoj multi-kulti.Bosni nebi trebali da se vracaju na serijat. Bosna jeste i mora biti drzava u kojoj ce religija biti privatna stvar, stoga svaki povratak na serijat vodi Bosnu ka neizvjesnoj buducnosti a Bosnjake u geto tipa Avganistana.Znaci religija odjeljena od drzave,to vrijedi za sve konfesije.Svaka manipulacija nacionalnim osjecajima tipa masovnog vjencanja mora biti zakonski sankcionisana .Netreba biti suvise pametan da se ocijeni kuda to vodi.Ponavljam to vrijedi za sve konfesije.
Zaista zalosno jer ovo nema veze sa Islamom, zalosno da se svijetu Islam kao vjera zbog primitivaca kao sto su reis i njegovi sljedbenici predstavlja kao nesto sto je primitivno i zaostalo.Ja nisam islamske vjeroispovijesti ali sam dovoljno citala i na svu srecu nisam podlegla ovim primitivnim tumacenjima i predstavljanju ove velike religije da bih sa jednim ovakvim cinom kao sto je ovaj gledala na citav Islam.Sami ce te sebi presuditi ljudi tupavi kojima treba jedan Ceric da vam tumaci nesto sto nikad nece moci niti sam dosegnuti.Pravom vjerniku ne treba posrednik izmedju njega i Boga. Ali tuga je sto toliko vas ne razmislja svojom glavom i svojim srcem vec im sluzi samo kao ukras na tijelu.
Hoće li oni svi ići na svadbeno putovanje npr. Kabul ili Kandahar? Nemaju gdje drugo jer nisu dobili sengenske vize. Jos malo pa ce i sekularne i napredne drzave Turska i Albanija uvesti vize Bosnjakistanu ajatolaha Cerica.
Holy shit..... Pa Ceric k\'o nekkav vodja sektasa..... K\'o onaj ludjak iz Koreje.... Nekad bi se krale mlade....i pirovalo u avliji.... A ovo sad.... Gluho bilo...kakva su ovo doba....
Sva cast reisu i mladencima. Nije mi jasno kako nekome moze smetati sta reis radi na svojih 24 posto teritorije. Naprijed Srpska, naprijed Federacija i mirna Bosna!
... a goste na svadbi zabavljao Baja mali Knindza.