Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas bezveze porediti zenu u ranim dvadestim, i ista ta zena nakon 15 godina i rodjenja djece. To je neuporedivo. Zena u tridesetim ako vodi racuna o sebi procvjeta.
Ona sada ima 28 godina što znači da su ove slike prije 8-9 godina maksimalno, kakvih 15 godina. Mlada je svakako da bi je trudnoće mnogo promijenile. Ali da je lijepa jeste.
Hebla vas i Geogina i Božo Vrećo i Džejla Ramović! K'o da vam plaćaju za objave, svaki dan se vrti neko od njih ili svi zajedno!
Ove današnje žene znaju da je najbolje uložiti u sebe, jal silikon jal ć*ndaru. I to je to
Vauuuu...nevidjene fotografije..noge mi se otsjekoshe...kokosh da ne može biti veća...
jel rekla ronaldu ti si mi drugi
ljepsa i sladja bila bez korekcija ikakvih.
ovakvih hanifica ima mali milion samo u sarajevu
Lijepa uvijek bila.
Ko bi rekao da ce se ova cura sluziti za rasplod..
Bogami dobra, oženio bi ronalda da dođem do nje.
Dok ti se koža ne smežura bit ćeš poželjna, čim spucaš u 35-u tvoja piqkica se mijenja mlađom. Life goes on.
Ljepša prirodno.
Veoma mi je drago da sam vidio ove neviđene slike Georgine..😍
Ko je Georgina?
Jel realno da vam je ovo naslovna vijest dana? Najveci panel na centru gornjeg dijela homepage-a? Pozivate citaoce da vide kako je neke tamo godine izgledala trenutna zena jednog potrugalskog fubalera. I jos da dodam da na njoj nema bas nista sa cime bih se npr evo ja mijenjala. Ukljucujuci i muza. (skromnost mi nije vrlina-znam).