Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma opus dei brate
dobar je obama nije losh
ma dzaba mu sve kad se zna ko vlada svijetom, tajne organizacije bankara
\"-..zapadno rimske krscanscke vjere \" jao bongure što se prosipaš pravi si obamovac.
Obama izvuk\'o za uši Chuck Norrisa i opalio mu tač.
SVAKA CAST. KRALJ i bit ce upamcen, smao da ga ne smaknu. Bas zato jer ga svi vole i obozavaju, od crnaca, spanacea evropljana i normalnih bijelaca amerikanaca. Za republikance za to nema rijeci. za njih SVE STO NIJE bijelo, plavih ociju, zapadno rimske krscanscke vjere za njih je smece i otpad. Rasisti, ali su ga ispuslili i puse i dalje.
ma ti ku Ne pise se NAJ BOLJi... nego drugacije... uzmi malo knjigu u ruke, ostavi se kurc.anja po kompjuteru... nije ni cudo da nas \"susjedi\" zovu \"glupi bosanci\"
VRIJEME ĆE POKAZATI NAJ BOLJE
koja je ovo gluma
vako cu i ja kad budem prijedsednik pa makar komunalnog :))
KRALJ!!!
ne mora bas kosarku igrat u cipelama i odjelu :)
I love this man!!!!!
Samo naprijed Obama!
Jeste. Ovaj Obama je zaista kralj. Kada samo pomislim kakav je kauboj donedavno vladao Amerikom i svijetom muka mi bude. Obama ima jako tezak posao. Valja mu popraviti sve ono sto je onaj kauboj sje.bao. Tesko jeste ali je krenulo nabolje. :)