Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"MASINE ZLA\" ja svakakvih komentara majko moja. Objasni nam chedomire po cemu to je SAD masina zla. Ja evo 10 godina u Americi i niko mi cvoku ne opali.Zivim ,radim,trosim,karam,zaradjujem ( $ 46,000 prosle godine a ove vjerovatno preko $ 50,000)pa jos sam i Musliman i to javno kazem a bogami i u Dzamiju idem kad kod hocu i mogu.Sigurno je bolje kod dodika,tihica,chaveza,kastra i kojekakvih kurtona!
legenda ziva nema dalje
Barak Hussein Obama Eselamalejkum !
Fašističko đu . .e,nemaš pojma koliko si glup!!!!!!!
Osama je bre vrhunski hostapler
ovo je najbolji primjer za sve one koji su sumnjali u ccovjeka.. obama rules!!
m.a.m.u. ti j.e.b.e.m. fašističku!!!
Jao ove amerikanizirane poturice veći katolici od Pape.
Obama is my homie. not my best homie but my homie.
E zamislite sada situaciju da Radmanović, Silajdžić ili Komšić potpišu nekom ispričnicu iliti opravdanje :)) Baš me interesuje šta bi učiteljica na to rekla...A i baš bi neko se trzn\'o da istu uokviri... A što se tiče Obame - gigant..Što je neko već napisao - jednim običnim papirićem je \"kupio\" sebi još minimalno 10 000 glasova...
Kralj. Legenda. Naježila sam se. Kakav liiiiik! Ne mogu da vjerujem! Svaka čast, predsjedniče!
Kratko rečeno LEGENDA .
Šta je to ispričnica? Zar se ne kaže opravdanje?Hrvatski jezik nam se gura i na velika i mala vrata.
baš cool
ovaj covjek je genij... s tako jednostavnim komadicem papira je pokupio desetine hiljada novih simpatija sirom svijeta.. Obama je doveo propagandu i politicki marketing do vrhunca.. za to mu svaka cast al ipak je on predsjednik najvece masine zla u historiji covjecanstva, Sjedinjenih Imperijalistickih Drzava!