Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Achtung, dichtung 😁😂
Nek ih daju Grasu za dobrotvorne svrhe. Mozda mogu gume iskoristit
ovako ste i 39e pricali pa gle sta ste napravili
A Cigo plaće pored nje,toliko źeljeza.
Ahahaha.Njemačka svoje nedaje u javnost,budite sigurni..To su normalne servisi a mogu uvijek ako je potrebno reagovati..
dva bosnjaka guraju podmornicu
Das Boot
Njima je glavno da im proizvodnja podmornica nije u banani,nedavno su Izraelu odobrili prodaju 3 podmornice Dolphin klase,cijena prava sitnica 1,5 milijardi eura ,od te cijene trecinu placa Njemacka vlada
U WW2 imali su stealth tehnologiju podmornica sa gumenim oplatama ...ali danas su svi trendu .
Jest, inace onako u javnosti tek tako pustis informaciju da ti je Mornarica neoperativna. How, yes, no. :D Kao da su Svabe veslo sisale. Mozda jesu dva puta, sad sute i mute pametno. :)
haha i ja citam i ne vjerujem.. kontam gdje je logika... ;-) Cini mi se da si ti u pravu mila... bas bi na razglas sve stavili da je tako... da jeste .. usutili bi se.. ;-)
Drage moje tetke analitičarke... grah vam zagori... de to doheklajte...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nije rusa danas bi mi prali guzice njemackim starcima, 'bem ti ruse.
@boshniak Otišle su mnoge odavde i peru germanske stare guzice upravo sada...
@Pixy haha, upravo tako.
E moj Hitlere sta ti uradise :)
Imale su Svabe i 1942 U Boat i bile su itekako u upotrebi
u boat su najbolje njemacke podmornice
Nijemci prave najbolje podmornice, problem je čim imaju nesto novo neku inovaciju, kao što je prošle godine bilo sa novim podmornicama , morali su odmah sto se kaze buzasto prodati Izraelu. Izrael samo nadoda nuklearne glave i to je to. Uostalom kada pišete da nisu sposobne za upotrebu, moze biti da samo mašina za kafu ne funkcioniše
Napominjem te da je nedavno stradala argentinska podmornica bila njemačke proizvodnje, pa stoga razmisli još jedanput o onome što si napisao.