Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u vremenu smo gdje je obični lim vrijedniji od života ljudskog bića.
@F@K_OFF šta ba
A to je uvijek isto sa ljudima, brate moj, uvijek isto. Danas je vrijedniji lim, juče neki ljudi (robovi) nisu ni smatrani ljudima..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jesam zaboravan. Da ne bi KLIX-a nikad se ne bih sjetio gdje sam ga parkirao. HVALA VAM MNOGO KLIX.
a kome se to nije desilo da zaboravi đe je parkiro auto...
Hajde Bake pocasti se slobodno zasluzio si.
vidi moje auto ljudiiiiiiiiiiiiii
Meni ga ukrali ispred FIS-a u Vitezu, kad sam kupovo bure za kiseli kupus..sad kako je dospio tamo, to vam stvarno nebi znao reci..zvali me i da ostavim 5000 KM ispod kamena na Kaoniku al nisam dao ...ako mi ne vjeruju ima Sabanov CD u suvozacevim vratima :-)
Bake, mijenjaj parcelu na Ilidži za Enza s nekim od ovih tvojih ''turista'' . . . Sredite to vi za pet minuta. Jesi li Capo di tutti Capi, ili nisi . . .
Moze zamjena za drva sa profila?
Hahaha kako si samo duhovit , oplakao sam , kako si se samo sjetio tako nesto duhovito da napises ,odavno se nisam ovako ismijao NOT! 👎
Ma nije to nista..kod nas cvaja ceka i po 20 godina, i opet upali ''isprve''..
Dzaba se glupirate klix , zar niste mogli skontati i vidjeti da je bila pjescana oluja. Pogledajte malo druga kola :)
@sinanovicaldin Bas bi ovaj ostavio auto vrijedno 5 mil na oluji
@edin14071 eto ostavio ga je on lično, a onda u ćuzu pravo.
Nije napusten Enzo Ferrari vec Ferrari Enzo, bitna razlika jarane, prvo je osoba drugo je produkt, ali hajd ne ocekuje se od vas plaho drukciji biser, navikli smo na ovakve budalastine :D
ako ne znaju sta ce s autom nek ga kod mene dovuku imam viska garazu
jbo ferarija ako ga iskoriste da ti napakuju 15 godina zatvora... i ja bi ga halalio :D