Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast zeni,ne znam da li bih ja to mogla uraditi nekome koga ne znam ali ima i predobrih ljudi i njih ce Bog nagraditi.
@kritičar Manoly i njen muz su bili pozvani na humanitarnu zabavu za spas jednog cuke iz kucice pune blata ali posto je njenog muza u zadnjem trenu uhvatio proljev poslao je svoju zenu da mu ocuva obraz.Vidis ona je postena zena koja je u svakom momentu spremna pomoci svome muzu!A sta si ti pomislio?
Kako bi to bosnjo unovcio.. :) :) Svaka cast na ovakvom gestu..
\"Ja sam Kršćanka i...\" Kršćanka se piše malim slovom kao i pripadnici ostalih religija (musliman, katolik).
Kršćanska se piše malim slovom kao i pripadnici ostalih religija (musliman, katolik).
Kod nas nece da daju ni kada umru, a kamoli za zivota...
mene prosto strah ovakvog razmisljanja, vidi ti njegovih briga samo...strasno..ljudska glupost nema granica njegova nece iz kuce izlaziti
@kriticar, stvarno, kakvo je to ponasanje... udata, a izlazi iz kuce...sramotaaa
Sve jedno, ja sam kritičar! da ga je uhvatio proljev, stvar je mogao završiti u najbližoj hali gdje se ta zabava održavala. to najbolje opisuje Josip Pejaković iz tzv. \"Priče iz Hale\" ili \"Ko je sretan ni u Hali nije gladan.\": http://www.youtube.com/watch?v=_V3Rx_XI8EM Srdačan pozdrav.
sve fino, i fino je čitati i čuti da se ove stvari dešavaju u današnjem vremenu :) ali zanima me, šta je Manoly radila na \"zabavi\", a udata, ima djecu i muža? :)