Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A MUČITE AVETINJE KAKAV BROD... OVO ISTO KA\' MILIN GLISER :D !
Možda je Noeva barka, dokaz poplave i postojanja boga, ahahahahahaha
@ maho, divljaci poput onih koje ti zastupas su rusili gradjevine koje je UNESCo zastitio. vjerovatno iz razloga jer ne znate ni koja je funkcija UNESCO-a u svijetu. ok, ukoliko su muslimani teroristi, ti koje ti zastupas su, vec kako sam i kazao, divljaci... sta li je gore, pitam se sad??
@X PA TA ISTA AL-QAIDA JE NJIHOVA AMERICKA-JEVREJSKA ORGANIZACIJA PA POGLEDAJ, NADJI SLIKU BIN LADINA KAKO IGRA GOLF SA STARIM I MLADIM BUSHOM,PRIJE PAR GODINA.
NEKA ZAHVALE NASOJ AL-QAIDI ZA OVO MA NE BI ONI DZABA TO SRUSILI ZNAJU LJUDI
CUDNO AKO KAZU TI ISTI GRADITELJI NJIHOVI KAZU DA JE TAJ ISTI TEREN I DUBLJE PREROVLJEN KAD JE GRADJEN WORLD TRADE CENTRTAR,PA NIJE PRIJE NADJEN BROD,MOZDA I ONI PRONADJU PIRAMIDE NA WOLRD TRADE...HA HA,CUDNI SU TI AMERI,KAO BOSANCI.
muslimani vratite se vjeri pradjedovskoj,to vam je jedini izlaz.Pa vama se turci smiju kako ne kontate to?Ne smatraju vas uopste pravim muslimanima :)
IZGLEDA DA SE U WTC ZABIO BROD??!!
bosnjaci sto zivite u HRISCANSKOJI EVROPI I USA morate se se boriti protiv ISLAMSKOG TERORIZMA kao srbi sto rade vjekovima
ovo je titanic
ma srbi i jevreji zajedno , jevreji boingom a srbi jat - om.
srbi su srusili wtc
I ko kaze da zu Jahudije srusile wtc?! Ovaj brod je kriv za rusenje jer je bio natrpan sa x tona exploziva. Napokon istina, a i olaksica za Bin Laden i ekipu. Sutra u NYT na naslovnoj izjava Bin Laden: \"Pravda je spora, ali i dostizna\"! A Wash.Post prenosi izjavu Al Zawahirija koji trazi od amerisckih vlasti ostetu za pretrpljenu duhovnu bol i zabrana putovanja svetom u predhodnih 9 godina, simbolicnom cifrom od pola milijardi dolara. Sandey Times prenosi da su britanske vlasti sinu Osame bin Ladena Omaru dale britanski pasos. Podgoricki magazin Dan prenosi izjavu zvezde u usponu i zitelja New York-a Ekrema Jevrica da mu je i te kako lakse sada kada je ljaga sa muslimaskih terorista o rusenju wtc-a skinuta. Inace, g-din Jevric Ekrem je zvezda severne Amerike i on je trenutno na zasluzenom odmoru u zavicaj.
maho srbine yebem te u zvalje... znas da je sudnji dan blizu kad genocidasi iz Sumske republike optuzuju nekog za terorizam.....
..teroristi muslimani koji uzivaju podrsku muslimanskog djela federacije su rusili zgradu koja je predstavljala simbol napretka i tehnologije, svega onoga protiv cega se isalm bori vjerkovima ..