Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha koma
hahaha 😂😂😂
Pozadina svega ovoga je bila, da su ta 2 komicara (kako je klix napisao), inace imenom Joko & Klas, htjeli da osvoje ovu nagradu. Posto su znali da nema sanse da dobiju, jer nisu glumci, dosli su do te ideje da posalju lika koji lici. Ugovorili sve termine i sve su snimali kako levate organizatore, da bi na kraju uspjeli doci do nagrade. Znam nije vam to zanimljivo jer nije glupi bosnjo uradio, imate vi pametnija posla, baviti se politikom.
ja isto tako kazem jer znam svaki detalj o ovoj parodij i da su ovako htjeli da izvedu , ali ovaj novinar pojma nema samo nadodaju i petljaju ali eto im nek uzivaju!!!
Hebo ti svaki glupi bosnjo mamu
Mene nekad zamijene sa Bakirom.
dobiješ li degeneka ili te samo pljunu?
Kilo halve gratis.
Njemacka satira ;((