Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je u BiH kad imaš para i ne pratiš vijesti
To je fino maltene svugdje
Čuj njemu nije jasno zašto ljudi odavde odlaze. Živiš kralju u drugoj dimenziji i imaš para,pa si ovo ovako izjavio. Odrekni se Holandskog drzavljanstva pa ce da ti budu mnoge stvari jasne ko dan.!
Kao što je Bosna moja, na svijetu ljepše nema!!
Vidi se da ima plan. U Holandiji je samo jedan gastarbajter od mnogih. Vjerovatno mu i blog o ljepotama Bosne služi kao reklama za turističke posjete BIH od strane holandskih državljana a on im služi kao pružatelj adrenalinskih usluga za solidnu količinu eura. Ko Semir Osmanagić.
sam sto 98% ostali nezaradi na taj nacin vec radi za 500-600 km i vise a zivi ovdje,mnogi bi se vratili normalno,sto da budemo 90% podstanari u dijaspori pored svoji kuca stanova u maticnoj drzavi.ali ta maticna nije uredila se ni dan danas za neki normalan zivot,postovanje radnika.zdravstveno,pravna drzava bez mita korupcije itd itd.Kad to sredite onda ce mozda opet nekad 5-6 miliona Bih drzavljana da se vrati u BiH i zivi..
Vratio se vjerovatno onda kada je dobio drzavljanstvo Holandije,ovdje ce provesti izvjesno vrijeme i kads shvati kakva je ovdasnja stvarnost, ce opet pasos u djep i tutanj tamo.
U Nizozemskoj se moralo raditi, lako ti je glumiti kad si zadrzao njihov pasos, haj potrosi te pare na slatki zivot,pa🦶
Ništa novo. Bosnu su uvijek voljeli oni, koji ne žive u njoj. A i sad živi u Hercegovini, a voli Bosnu?!?
Šta ti dođe Bisera Turković? P.S. vrati holandski pasoš pa ćemo pričati...
Kao da svi mogu raditinod kuce, decko ne zna da postoje konobari, kuhari, gradjevinci itd.
Prodao kucu u Holandiji, obnovio u Capljini, ostalo mu bruku para pa se razbacuje i nama prodaje suplju, vidjecemo kad potrosi tu razliku.
imas sposobne a imas i take kao ti sto im je vrh znanja napisati glup komentar...
Bravo. Dokaz da se može sa malo nešto uraditi. Bosna ima potencijal samo da se istrgne iz šapa nacionalista i ratnih huškača
Licemjerno…
Dobrodošao kući
Brate s 2x 3000 € da je ne znam kako dosadno, bude super. Skontaces gdje si se cratuo kad prvi put budea trebao ljekara, ili neku administrativnu uslugu.
Nije to ništa šta će biti kad bude prvi put trebao da angažuje nekog nehljeba da mu nešto uradi. Džaba ti pare, nehljeb je nehljeb, da bi sakrio svoju nesposobnost za njega su svi uspješni dobili džaba pare, bili članovi SDA, babo im glavešina... eto dobija 3000 ojra na šupljiranju po Olandiji...
Cuj ga laptop kameru…pa mamlaze mora neko i kramp uzet..
svak po svojoj sposobnosti
Hoće da kaže, Holandija je prazna tepsija, a Bosna tepsija sa burekom 👍🤣