Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali jos ramazanska jelka
tipicni hrvatski humor .... nije nikome smijesno.
Ramazan advent
Koje gluparije Bože dragi.
Svaka novotarija vodi u vatru, pa se vi takmičite sa ostalim vjerama sa vanjskim duhovnim stavovima a neka su vam srca prazna …
Gdje je tu Brus Lii?! Jeli se smjestio, umjestio? Jeli okicen? Kako je Zivot pun iznanedjena. Tokom svoga zivota, vjerujem da Brus Lii ni na kraj pameti nije bio pojam "Mostar" a vidi ga sad Junaka, sad tu obitava I prkosi, skuppjacima metala.
Je li ikome još bezveze da ovako svijetleći natpis stoji na sred ulice, msm šta god pisalo na njemu?
Ramazan Serif Mubarek Olsun ❤️
Mjesec i zvijezda niti su simboli ramazana niti islima i da naglasim simboli totemi su strogo zabranjeni… ne znam zasto suti islamska zajednica…. Ovo je sve ono sto Ramazan nije….
"stolni" haman da nije ni polustolni
Prije da je "hastalni"
Samo jedinstvo bošnjaka!
ne razumijem zasto kmece ovi UZPovci, jesu li toliko nesretni u zivotu pa ne vole vidjeti ni tudje praznike ili sta ? Saka jada.
Ne moze jaro citav mjesec biti praznik i krcani poste samo malo drugacije
moj brate sta se nadat od naroda koji je imo logor za djecu pa oni bi sve nas kad bi mogli u nestanak odveli jer to su nacisti bili i ostali i nikad necu halalit Titu sto ih nije sve pocistio i sto ih je jedan broj postedio
Stetan Ramazan svim vjernicima islamske vjeroispovjesti..