Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa logicno, dok muslimanska populacija arapi turci bosnje itd koji je puna njemacka ne samo Berlin prave djecu i vodaju za ruke po dvoje troje, svabe i ostali zapadnjaci vodaju kerove i macke
Njemacka za par godina pakistan,samo ne znam gdje ce raja onda bjezati...
religija je smrt pokretu
a je sve mislio da je Stipe!
Vec znano da ce Islam u narednih nekoliko god.biti najbrojnija religija.
Pa mislim ako sitni Ahen, koji je pritom i studentski grad, medju mladim stanovnistvom koje mozes da sretnes po gradu ima polovinu Arapa, sta mozes da ocekujes od Berlina. U svakom vecem nemackom gradu su imigranti barem trecina mladog stanovnistva, ako ne i pola. Nemci zive po predgradjima i u malim mestima, mladi Nemac ode u grad da zavrsi fakultet i da se malo izivi i onda nazad kod mame i tate u selo
Drago mi je zbog njih, bar sad jedu krmetinu rahat
istocnjacka stoka ce razvaliti evropu
Karl Hainz Rummenige na aparatima
@VolvoXC60 Muhamedige ;)
razlog za ovo je taj što muslimani daju to ime prečesto, Muhamed je inače i najčešće ime na svijetu. Ali jaki su i natalitetom, što jest jest.
Upraco citam na sueddeutsche: jedini razlog zbog cega je ovo ime na prvoj poziciji, jeste sto su po prvi put za statistiku uzeli u obzir i drugo ime u imenu. A cesto ljudi ubacuju ime Muhamed kao 2 ime djetetu. Nesto kao Maria kod nijemaca.
OPET GLUPI KLIXOVI NOVINARI KOJI PREPISUJE TUDJE RADOVE A NE URADE DOBAR PREVOD- Mozda najpopularnije ime za parove koji su dobili djecu u 2018 ili jos preciznije najmnogobrojnije ime za bebe rodjene u 2018. A ja sam najpopularniji konj kad se palim na ovakve gluposti.
Evo vidim da Genocidasi i UZPovci odmah govore kako je Berlin bezveze, kako ce Njemacka propasti i drugi vlazni snovi. A u realnosti sarajevski kanton ekonomsko jaci od Ge entiteta. Servane jos i razumijem kad se vesele nekoj losoj vijesti iz Njemacke ali UZPovci koliko prizeljkuju propast Njemacke to ne mogu razumjeti.
Ne, nema nikakve veze sa migracijama, ovo je priča koju su plasirali za London također, samo što nisu objavili širu listu jer na listi od 20 najpopularnijih imena samo jedno je muslimansko, Muhamed je izuzetno popularno ime kod muslimana pa je zato u vrh.
@dahmer313 Sve to stoji ali je vest i dalje indikativna. Idi u bilo koji grad zapadne evrope i bice ti jasno. Danas je Muhamed jedino muslimansko ime u top 10, za 20 godina ce na toj listi svako drugo ime biti muslimansko. Obrati paznju na ulici ko seta s petoro dece, a ko sa stapom seta kera
Amin
Hitler na aparatima :)