Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti Semsu da izginemo
Dal je moguće da sam let zaboravila Dal je moguće da sam let ostavila....
Spavas li mirno, Amuse?
Ne znam sta je ovde ovo cudno? Pustaju se i nase pjesme po Poljskoj i Ceskoj. I ne samo u kafanama vec i na radiju se cuju. Ovo pod "nase" mislim na pjesme od Vardara pa do Triglava. Sve je plod Jugoslovenskog kulturnog "mraka".
zadnji put bili poštovani kad smo bili jedinstveni.
to sandžo neki pušta
evo ja ću vam reći razlog, kao neko ko živi već 3 godine u turskoj — turci su (pravi turci) veoma ružan narod, tamnoput, zdepast, itd itd. međutim postoji veliki broj iseljenika iz Bosne, Bugarske, Grčke, Kipra, Sandžaka itd - naroda koji su većinom evropljani, svijetle puti, svijetle kose i veoma se razlikuju od pravih turaka. ti većinom Bošnjaci iz Istanbula koji nisu zaboravili svoje porijeklo, jezik i kulturu puštaju tu muziku, da znate :)
znamo
Aerodrom je stvarno cudo, sto jeste jeste. Samo kad covjek tamo sleti ima dojam da je u nekoj super bogatoj drZavi jer tesko je pojest sandwich i popit pivo za manje od €20 a prosjecni turcin radi za €200. Znaci za €20 dobijes sandwich i pivo a za tu cifru trenutno mozes 3 dana u istanbulu jesti i piti
helihopter helihopter
Prije da vas iznenadi da na novom aerodromu WC-i izgledaju kao da su stari 10 godina. Niti jedna plocica na odlaznim rampama nije kako treba. Da ne pricam o tome da Bosance tretiraju kao svinje na rampama C na prizemlju. Aerodrmom je skup, alkohol pogotovo, hrana takodjer - za razliku od ultra jeftinog Istanbula.
znaci ko u cevapdzinici
Sad bosnje peru tanjure i po Turskoj ,valjda sramota vazdan po Makarskoj