Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix je antimuslimanski medij koji nevjernicima daje povoda za podsmijavnje a vjerniku ubacuje smutnju u srce. Muzmatch aplikaciju najvise koriste britanci (65%) ostalih 35 % koristi ostala populacija. Zar je toliko tesko shvatiti da se u kontekst ubacaju mulimani da bi se maloumnim citateljima klixa prikazalo kako musliman zbog svoje vjere tesko dolazi do bracnog druga. Musliman ce bracnog druga naci kada je Allah dz.s. to odredio i naci ce ga srcem a ne po kafanama uz alkohol i golotinju!
ču daje povoda za podsmevanje hahaha pa vi to sami sebi radite..kao ovo sad..halal aplikacija za muslimane 😂😂😂 za vas sve mora posebno
ču daje povoda za podsmevanje hahaha pa vi to sami sebi radite..kao ovo sad..halal aplikacija za muslimane 😂😂😂 za vas sve mora posebno
kako može biti aplikacija koja je isključivo namijenjena samo muslimanima. da li u svijetu postoji još ikakva aplikacija koja je namijenjena isključivo određenoj religiji.
ovim nasim vehabijama ne treba aplikacija, njima "braca" nadju zenu vecinom iz nekih vukojebina u srednjoj Bosni
Muzi very mutch
...but don't touch.
haj nek se čuje čuje haj nek se zna da je mlada muslimanka ................................................ aplikaciju instalirala......
Meni se povraća brate.
Haplikacija ..kako se dokazuje na njoj da si musliman ?
Sejtanska rabota😂😂😂
Mladi muslimani, hahaha. Provodadžisanje onlajn. Sve u skladu s vremenom. Neka.
ovo je za tekbira braco
Tu na taj sajt dolaze oni sto hoce po sedmoro ili vise djece.
Šaljul se bože kite k'o na Tinderu? Da pošaljem mladim muslimankama :))
Što im ALah ne pomogne u tome, neg haram kršćanska aplikacija ? MAksuz selam novom vlasniku Klixa bračnom paru Izetbegović !
Kod nas dok se vjencaju, prvo se upoznaju na 'sve načine', pa onda žive skupa, itd., k'o ne bil' se bolje upoznali i opet se ubrzo razvedu. Nasuprot tome, znam dosta muslimanskih parova, koji su se prije vjenčanja vodili islamskim principima i sada imaju prelijepe brakove, iako prethodno nisu prešli sve faze 'upoznavanja'.
Zar vi Bošnjaci zaista želite ovo? Vi ste europski narod, ne živite uopšte njihovim načinom života, nemate ista shvatanja, iste ideale, istu kulturu, čak ni ne izgledate isto. A ipak branite njihovu zaostalost i primitivnost. Oni su zaostali primitivci i to čak i većina vas misli.
@vlado.nine Može vjeruj mi. Nisi se ti nagledao Arapa i Turaka. Ono nekulture i glupavog mentaliteta što imamo i jedni i drugi to su nam oni ostavili. Ali ipak nismo stoka kao oni
@VivaFidelCastro Dobar komentar....imam identicno misljenje Ali promijenila su se vremena...