Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćazime sretna godišnjica braka, zašto kriješ svoje pravo ime :P
mimo sve preko veze, ide i bubreg i posao za kcerku na obn
OBN je privatna tv kuća i ne moraju nikom polagati račune u vezi politike zapošljavanja.
Koga boli neka stvar za njega i njegov brak.
A vidi ovog rvatica... haha... jad od lika
I meni je za godinu 30 jbt . Hočete l i mene promovirat
Ganci
koliko je samo frustriranih likova.nek’ je sretno mimo.dobar si covjek.
Kako to Ćazim fino dočara...
Mimo ne radi više na rsg, sa tog radija svi bježe jer su uslovi za rad katastrofa
RSG više ne slušam. Kao prvo postali su rezimski radio. Kao drugo izbor muzike katastrofa, cca 15 pjevača/ica i grupa u vrh glave i 3-4 pjesme od istih. Ubili su me izborom muzike. Sad slušam Hit FM radio, Cocalić spiker a što je najvažnije pjesme odlične. Inače sam tip osobe koja kad ustane prvo pali radio.
Nije covjek na RSG. Spasio se sto nije tamo !
Fini par, cool su mi bili uvijek... Samo po meni steta sto cerku ubacuju "u masinu" medija, ona mlada, lijepa, a takve se djevojke cesto tu ne snadju, nego ih skrene na neki put koji i nije bas ok za svakog normalnog roditelja, makar ja svom djetetu to ne bi pozelio, ako ga ikad budem imao!
A danasnje djevojke kao glavni preduslov traze da imas minimalno golfa 6,i pun novcanik para,cast pojedinim djevojkama kojih je nazalost sve manje