Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo. BiH nema nigdje u svijetu.
au kako ovo lijepo izgleda na slikama, mogu mislit uživo šok i nevjera
Je li tebi jasno da po mnogim evropskim zemljama ovakvih dvoraca ima na bacanje, a pri tom se radi o gradjevinama starim bar nekoliko stotina godina, a ne necemi tek izgradjenom?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje god covjek naleti na neki clanak mali milijun negativnih komentara ,a brate jesmo zavidan narod..Strasno
brate ako me razumijes pazi se sda da ne proglase dvorac njihovim
zamak iz bajke u real time
Semir piramida je levat za ove prodavace magle iz jugozapadne Bosne.
Dalabu
Hahahahh, jednom biznismen uvijek biznismen u vjeri su pare.
Eto nista ne valja , pa vidis bolan da je covjek iMao para da ne digne prst dok je ziv… nisu pare u pitanju, nego njegova zivotna misija. A to sto covjek zna cuvat steceno to je isto za pohvalu. Kod nekih Bosanaca sbi su lopovi ako nisu klosari . A onda ih treba sutat.
A nasi klosari bacaju frizidere u korita rijeka.
Pa i jeste prelijepo ovo zamisljeno i napravljeno ! Svaka cast
Sa pošteno zarađenim kapitalom, da ponovo zidate dvorce i zamkove, da ponovo tlačite i uništavate ljude!? Jeli? Pa jesu mene zatvarali samo zato što sam vikao: Živeo Staljin, i svjetska revolucija!
Koliko ruznih i odvratnih komentara na jednu divnu pricu. Na jrdnu divnu gradjevinu. Koga briga sto nema smisla dvorac u 21 stoljecu, prelijepo je za vidjeti. Koga briga zasto se udaljio od Boga, bio je te srece da mu se vrati. Dajte vec jednom postujte ljude i svaku vjeru pa necete biti ogorceni toliko pa mozda nesta i lijepo u svijetu vidite.
Nek je Covica nadjebau
Normalno, sve sto je lijepo u ovoj drzavi izgradili su Srbi, Hrvati ili stranci, i ne ocekuje se od Muja da naprave nesto drugo osim dzamija sto je lijepo nepristrasnom posmatracu.
Ja bi se sada razveo, pravio nezaboravne derneke i cepao fute, tjerao ih rimjob da mi daju..
Ja razumijem da je htio napraviti nešto impozantno. Ali napraviti kameni dvorac koji nema nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom. Ovo izgleda kao dvorac iz slikovnice. Toliki trud i novac ulozen u kič.
koji li si ti idiot????
Ako nemas potomaka da ti dodzem prat guzziccuu.jos malo pa ces ispihnut.