Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek izmislio Facebook da bi mogao da gleda dobre trebe, eto na čemu je završio.
Ne kontam fakat. Pođe ti za rukom da stvoriš jednu od najvećih kompanija na svijetu, budeš među najboljim ljudima na svijetu a završiš u braku sa Željkom Cvijanović?!
*najbogatijim
A da je igrom slucaja neka macka i po svi biste pisali “mora da je s njim iz ljubavi”, “klinac bi bila s njim da je automehanicar” etc🤣 Ko bi vama ugodio??
Bosnji logika govori da je ovaj s obzirom na pare trebao zavrsiti sa nekom trebom tipa Stanija ili Soraja, ne sa normalnom zenom
Pa kralju Amerika je velika bara puna riba šta je ovo!!.?.
Ne daju se gledati koliko su ružni.
JA MISLIO STATUA - AHAHAHAHA
voli ovi bogati trebe iz dalokog istoka... koji su to kvaliteti tako bolji od domacih?
lojalnost koja je usađena u DNK, kud ćeš dalje samuraj sam sebe ubije radi gospodara , dok kod slavena prvo mu sprcit žensku familiju, pokrasti sve što imaju i onda ih zapalit negdje u kakvom jarku
Jel' je vakciniso, reko je fauci i bill da je 100% ucinkovita i ljekovita, posebno za trudnice! Ako je nije vakciniso, a nama skidao postove sa facebooka kada bi postavili nesto protiv vakcinacije, onda je iz iste bratije ZLOCINACKE filantropske!
Napomena da vakcine nisu zapadni fenomen, da je i u rusiji bio karantin, ljudi su morali nosit maske ko kerovi i da su medicinari, ucitelji i td. morali primit sputljik vakcine kako bi isli na posao.
ko pravi tu djecu?!
Jeko Ovo