Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Primjer kako od normalnih stvari napraviti dramu. Jadna učiteljica kojoj vi sjedite na roditeljskom", zaključio je jedan korisnik. Objasnio covjek.
Ne znam šta se žale, a dok im je u bukvaru pisalo da se Bravar voli više od mame i babe nisu se žalili. Još mimo toga zakletvu mu davali i pjevali tito se voli najviše 🤮🤮🤮🤮🤮
Objasnio podanik, psolusnik, nacionalista, vjerski zaludjenik. Al takih je 90% na balkanu medju kojima si ti, i tvoje dijete.
Tiktok mame hahahahahaha
sta bi bilo da odu u prijedor doboj da vide sta bosnjaci uce iako ih u ta dva grada ima preko 30 hiljada sto zive i rade a uce cirilicu i istoriju
Mama na tik toku... Ne treba dalje Ni citati
De nam jos istrazivackog novinarstva sa tik toka, to je onako vrhunski prikaz kvalitete novinara.
I onda one scene ustaske po EU ne cude
Ono sto nema smisla jeste da odrasla zena koristi tiktok
Vjera, mržnja, pare
Otkud ideš Garo? -Iz velikog grada. A šta je tamo bilo? -Velika parada. A šta si sve vidio?
Ovih dana je to gej parada, Garo je vidio zastave duginih boja i, iz ko zna kog razloga, skoro gole muskarce koji plesu po ulici.
Krkanska.
Zena se zove Loreta, to je valjda nesto ko hrvatska Karen. Kod Bosnjaka je Kenela.
Kakva Kenela zivota ti, gdje si uopste cuo da takvo ime postoji?
Ma suti, sto je najgore postoji, i cim sam ga cuo zamislio sam tako neku zensku osobu koja sve zna i sve joj smeta.
naravno da uce o kunama jer su knjige stare 20 godina
Trazili ste vjeronauk u skolama sada uzivajte.
Nazalost na balkanu je cilj skolstva napraviti poslusnike, nacionaliste, vjernike.. Cuj vjero"nauka" u skoli, bojenje grbova, zastava, strahota. Tacno me jeza uhavti kad shvatim ko i kako "skoluje" djecu. Reforma obrazovanja je prioritet, izbaciti nacionalizam, vjeru, uciti djecu nauku, oe njih napraviti sposobne, samostalne ljude koji misle svojom glavom, a ne poslusnike.
Dobro, pretpostavljam da si ti molekularni biolog, kvantni fizicar, i tako si kul i iznad svega, ali gdje ima to o cemu pricas. Znas li sta u Americi znaci zastava, ili krizevi u bavarskim skolama, mozda da im odes reformisati obrazovanje?