Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojam BESKORISNO: SDA i to vec 30 godina...malo li je tolike godine biti beskoristan?
Postoji mnogo politicara koji su svoje zemlje proveli kroz teske periode. Aristotel politiku opisuje kao drzavnistvo, sto je najslicnije domacinstvu, samo na visem nivou. Cak i na nivou pojedinaca imamo osobe za koje kazemo da je domacin, dok za neke kazemo da je raspikuca. Tako je i sa politicarima, negdje su drzavnici, negdje paraziti.
Političri nisu beskorisni, nego još gore - oni su kriminalne štetočine i zlotvori. Beskorisni smo mi, kojih ih se ne znamo kotarisati.
Političari su na drugom mjestu. Na prvom mjestu ponosno stoje - NVO organizacije i aktivisti. Uzevši u odnos sredstva koja troše kroz svoje "projekte" i realni efekt tih projekata
A što ne pišete da su Dodik, Cvijanovic i bagra otišli položiti zakletvu u crkvi?? Niko se od debila našista i kvazi analitičara ne oglašava. Doduše isti im je glavni grad Beograd. Da je neko od Bošnjaka spomenuo džamiju u najmanju ruku bio bi SDA bot ili radikal. Ima li Marfija živog?
Klošar
bravo
Neka uhljeba sta fali, veci su uhljebi ovi na klixu sto nece da sw dignu i ova vanog smijene, povecajte sebi plate za milju jer ova gamad od naroda i ne zasluzuje bolje, svaki dan skacu cijene niko nista, e onda neka uhljebi sjede nista ne rade i kapa svaki mjesec is 5 do 10 milja u pađe.
U političare ubrajamo i Nelsona Mandelu, a on je sve samo ne beskoristan. Generalizacija je odlika mala i zla uma, klikskliksklane. Crijevno abortirani, pa odlijepljeni i naplaćeni "članak" vrijedi vam jedva koliko jedan listić papira za brisanje guzice.
Zasto pametan diler se digne, jer nema politike ciste sposobnosti vodje. Zasto drzava se izgradi nema politike vec osvoji i opljacka susjedne. Politika je nesto sto se vodi u miru il kad si slab iz nemoci da promijenis situaciju svojom voljom i u medjuvremenu trosis resuse, i ulazes u umjetnost i zabavu da ljude ne shvate da uopste niste potrebni