Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj ti Gago kući.
lady gaga gaga= dragana mislim da je ona srpkinja
Al djikani i Trump? Pa Trump i ne zna ko su djikani :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
tuko jedna !
ona je uspjela u zivotu. a sta ti radis? pretpostavljam da si ogorcena domacica
Joj Otoka i ti kad izvalis :(
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...ovakve ode nisu svojevremno kovali ni bravarevi dupelisci. gospodična, saberite se.
nista poker face
grab her by pussy if she has one
prepala se gaga da trump nece deportovat alehandra
suti jadna inace ima da te siluje!!!
ako ako..zdravo je to, manje se piski
Лејди Гага... Иначе, експерт за политику...
E pokennjaam vam se u diplome i znanje engleskog kada ste vi recenicu "love trumps hate" preveli kao "kako je ljubav glavni adut mržnje ili kako je ljubav utrapila mržnju" "love trumps hate" najprostije se moze prevesti kao ljubav je jaca od mrznje ili ti ljubav neutralise mrznju, a nikaako onaako kako vi to pokusaste prevesti.
raspala rospija plače jer druga raspala rospija nije pobjedila...patetika ko u bošnjaka-muslimana
Ajd ti mala u begis na splav malo da te prodje ta ljutnja,popijes koju i primis kakvog obdarenog srbina i sve ce to biti dobro!
Sad zapjevaj "JUDAS".
Bolje da si nam pokazala objeśene si.e i ma.u.
Najjadnije su mi ove balkanske rasističko-nacističke mješine što se nadaju ratu pa da opet pljačkaju i ubijaju, misle da Trump to podržava i da će im to omogućiti HAHAHAHAHAHAH
jebi mater svoju i ti i svi gayevi pederi drogerasi mrssss😠😠😠
Sada izadji u javnost i obrati se svojim fanovima da oni koji su podrzali Trumpa na izborima nisu dobrodosli na tvoje koncerte.