Neponovljiva ponuda
0
Kupiš kamion, dobiješ kalašnjikov
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno KPJ,papovke su prodavane ovde u Kanadi,kupio moj kolega svaba. Takodje za 3000$ moze da se nabavi nova M-21 iz Kragujevca. Ovde ako krene neko njesra,bice pravi divlji zapad.Jedino da bezimo na Grenland!?
Ma to kinesi dupljak uvaljuje napaljenim amerikncima. Do nedavno su se mogle kupiti u Americi i nase PAP-ovke i Tandzare. Fino su nase magacine opuhali u ime razoruzanja da bi nam tu uslugu naplatili pa potom sve zaplijenjeno plasirali na americko i kanadsko trziste kao robu iz vojnih viskova. Pri tome se i nekoliko nasih ministara dobro popravilo finansijski.
___
Paranoja, uzela mi dušu....
nije zabranjeno automatsko oružje... možeš kupiti i PAM ako hoćeš, M4, M16, sve zajebane snajpere, sve... mislim da jedino nemožeš ručne bacače i topove heheh
hehe, i mi kritikujemo da smo diviljaci. obavezno zovnuti pomenutog poduzetnika i ponuditi mu mjesto kod nas da nam pogura privredu,uhh gdje bi nam bio kraj....nekad blizu vjerovatno...;-))
Ima posla, ne staje.. Ono štancuju negdje uTexas-u, čini mi se. A prodaju ga kao poluatom., pa posebno kit za preprevak na rafal, to im djeca na domaćinstvu rade :)
koja glupost, u USA je zabranjeno automatsko oruzje, a i u tekstu pise \"poluautomatsko\" a svi znamo da je kalas automatso oruzje, znaci neki prepravljena verzija...
zasto ne daju M16, vec ove ruske.
Prodajem 70 kamiona, nisu voženi, nabavna cijena!!!
a sta je on boga ti zla vidio?
E ovako se pravi naoružan narod.
super haha
ovo samo Amerikanci retardirani mogu