Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grebo klix, postali ste srpski medij.
Martav ladan=Weekend at Barnies 1989, snimljen dakle puno prije.
Milunkaaaa!!! 😂😂😂
Tih godina evo da budem precizniji. Mislio sam pod ovih godina na vrijeme kada je izasao filn Mrtav ladan,a to jeste pocetak 2000.-ih.
Ovih godina u Srbiji je izaslo nekoliko vanserijskih filmova,nevjerovatno,obzirom na politicka i sva druga desavanja. Mrtav-Ladan,Sivi kamion crvene boje,Mi nismo andjeli,Ivkova slava,Zona Zamfirova,Boomerang,Pljacka III Rajha,itd. Ova generacija glumaca Manda,Nebojsa Glogovac,Srdjan Todorovic,Nikola Djuricko,Nikola Kojo,itd. je zaista fenomenalna.Respect.
Ovih godina … to bilo prije 20 godina , i na zalost nikad vise …
Mora i u Srbiji nešto valjati
Realno u Srbiji su najbolji glumci, toliko velikana u pozorištu, filmu i serijama, baš kao što niko ne može bolje zapjevati i pjesmom dušu razgaliti od Bosanaca
Oj Radovane, žena ti je budalina, a ti si jos veća kad je slušaš!