Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ali kad promašim jednu sličicu kae da sam robot.
Onog momenta kada smo kupili smartphone i napravili mail, “potpisali” smo da su nasi podaci dostupni nekome. Uvijek je pitanje kome i u koju svrhu.
Najjace je kad izbace autobus, a auspuh mu u drugom kvadraticu, tu se razmisljam i po tome zakljuce da sam covjek, jelte, mislim dakle jesam. A vide i pornice realno, sto bi to robot sebi radio.
Je jesu nam i bitni podaci...pogotovu nas 99%
Svi podaci su nam davnih dana uzeti pravljenjem hotmail,gmail ,peticijama,kupovinama na netu ..itd
Čuj svidio se tvit o Greti pa to ni kroz šalu ne može da se desi nikom normalnom
Ovo nešto šokantno? Velika većina koristi besplatne alate, besplatne mailove, socijalne mreže itd., pa kako mislite da ljudi sve to nude besplatno? Trguju podacima korisnika i to je to. Oni vama besplatne usluge, a vi njima najvrjednije , podatke ...
Poželjno je povijest pretraživanja namjestiti tko da je ne sprema, tako da ni sami ne znate šta ste pretraživali a i ne trpa memoriju.
Hrpa gluposti
Ne mogu da vjerujem kakve gluposti objavljujete.
Ovo ko popuni da nije robot, nikad posla od Bakira neće dobit
E pa eto nemojte onda koristit više internet i riješen problem.
Evo mene i mireta sokiralo
Uuuu jarane zijan
Nista sto je izgovorila nije istina, a po publici se vidi da je neki neandertalni program. Analizira se pomjeranje misa, ponasanje na web stranici i najvise da li je mis "skocio" na to i da li su reakcije unutar vremena reakcije covjeka.
Vrlo jednostavno, ako želite podijeliti svoju povijest pregledavanja nastavite dalje, ako ne želite napustite stranicu ..i to je to. Jedan oblik zaeade na internetu je prikupljanje podataka, kao u ovom slučaju, i prosljeđivanje dalje. To sve stranice rade
prvo sto je historija pretrazivanja poprilicno javna, sam pretrazivac to napomene. Drugo, ovo je glupost i nema veze sa istinom.