Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce da pronadju, mozda cak i Aleksanda Makedonskog, Atilu ili pak Dzingis Kana, ali hrvatske kraljeve nece naci nikad, jer oni ne postoje :)
@VitezIstine A tragove islama prije dolaska Turaka? Jeste li se odlučili jeste li došli s Turcima na ove prostore ili su Turci preobratili lokalne Hrvate i Srbe na Islam?
@gooUser1570715634 haha u kojem međelisu i kojoj slikovnici ti čitaš povjest Osama Said? Povjest te bosne sačuvaše Kršćani da nije nas koji smo ostali nebi znali ni ime rjeke oko koje ste živili Osama Said.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srećom današnji građani bih njeguju nasljeđe kraljeva i banova bosanskih pa djeci daju imena Stjepana,Tvrtka, Katarine, Hrvoja...a ne neka čudna bliskoistočna koja su došla s Turskim okupatorm i njegovom čudnom sektom...
U Visokom kopali 2 kilometra ispod piramide i nisu nista nasli, sto nam govori da smo prije 43000 godina koristili mobitele i imali wifi 😊
A tu sam ga parkiro. E bas hvala i prijatno.
Najstariji naseljeni grad u evropi starcevacka kultura neolitika, stara 7 000 godina!
i Bošnjaci su otkrili dobro očuvanu piramidu, samo nemože se iskopat, malo je problematično, Sahiba Nefemtiti vladala sa Mustafom Bin Bošnjalukom, samo kako nije bilo kamenja nabacali zemlju i napravili piramida-brijeg.
Arvati Su rimljani 🤣🤣🤣🤣🤣
srpski konj vozio srpsku kočiju na srpskoj zemlji
Super vijesti ...prvo onaj eskalibur sad kočija, ima ovaj balkan zanimljivu istoriju :-)))
okolica,dvokolica i trokolica
Znaci Hrvatska je ipak Italijanska.
Čoek se ukopo s dvokolicom da se tamo malko vozika.Lijepo bi bilo kad to iskopate da mu zakopate Ferari.
srbi
Kočija da se malo išmirgla, prefarba bila bi kvalitetnija od nove Alfe il' Dacie
@NigdjeNaSvijetu hahahahaha, brate bas me nasmija
U Bosni pronašli piramide ja ih za svojih 20 godina nisam vidio!
@Kristijanlmandarina1 Brate otidji, nase jos i wireless punjenje imaju, odes dopunis se.