Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako vjerujes u nesto, vjeruj, slobodno, problem nastaje kada to svoje vjerovanje hoces da uvedes u zakon da i drugi postuju.... nije to vjera, to je fasizam...
pitanje za ove sto dislajkuju, sta bi vi uradili da se sutra uvede zakon koji im zabranjuje da rade nesto ili forsiraju da urade nesto sto im vjera ne dozvoljava?
Bolje i da su pokrivene pristojno nego danasnje instagram fufice sa napuhanim usnama i silikonima koje se slikaju gole za pornhub
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zamisli ti, kao svjesno. inteligentno zivo bice, odlucis da zabranis drugome inteligentnom i zivom bicu da se oblaci kako ono zeli, jer tvoje vjerovanje smatra da je "nepristojno" pokazivati kosu, krzno koje se nalazi na tjemenu nase glave da bi se bolje ocuvala toplota glave. I takodjer, zamisli UBIJES zenu jer nije imala maramu na glavi. Religija je bolest, ne lijek.
Jedino moje Još si uvijek moja želja Moje da mi je Ono ništa kada pitaju me šta mi je? Još mi nepozvana u snove dolaziš i ne prolaziš.....
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da vidimo i drugu stranu medalje, kako je zapadnjački način odijevanja uveden u Iran 1936.? https://en.wikipedia.org/wiki/Kashf-e_hijab "To enforce this decree, the police were ordered to physically remove the veil from any woman who wore it in public. Women who refused were beaten, their headscarves and chadors torn off, and their homes forcibly searched."
Pa šta, i u Sarajevu su se sve žene tako oblačile prije Alijine islamske revolucije. Sad je pola - pola. Ne mogu zabraniti ravnopravnost žena u multietničkoj i multireligijskoj državi, a mnogi bi htjeli. Da niej tako, zašto tjeraju svoje žene da oblače burke i nose zarove kao u srednjem vijeku.
Kako nestaje jakih i karakternih muskaraca, pojavljuju se feministkinje kojima je u glavi poremecen razum, pa na osnovu toga u evropi svako trece dijete nije sigirno ko mu je otac, kako su zene pocele izazovnije da se oblace, sve su manje sretne...i td i td. Naravno ima jos dosta lijepih, finih zena koje su vrh za ove feministkinje, samo se ne isticu, ali na zalost mediji danas propagiraju pogresne stvari.
Prelijepe elegantne žene 😍 mi žene bismo se trebale što više držati zajedno i boriti za sebe, makar mi koje imamo puno veća prava od njih tamo, nisu ni one jadne znale šta će ih snaći, nadam se da će ovo jednom prestati 😢
Koja šteta i nepravda je nanešena tim ženama i ljudima Za nevjerovati a tako su sve lijepe.Ne postoji kazna za ovo što je njima urađeno.
Ko zapadnjacke fuljare
Bili gospoda,sad su hrkljuš!
Vjera je stvar ličnosti...znači ne možeš nekome nametati vjeru to je od osobe do osobe ...čak što više onaj tko primorava nekoga drugoga na vjeru čini grijeh...ok učiti djecu o vjeri ali kada ta djeca počnu razmišljati svojom glavom ta odluka treba da bude samo njihova..
Oblacile se normalno, kao sto se vidi na slici.
A kako su se u Bosni oblačile prije komunističke revolucije 1948.
Aiah ne gleda muškarce koji nisu ljubomorni na svoje žene
Tadasnjeg demokratsko izabranog predsjednika Mohammad Mosaddegh skinula je CIA. Od tada demokratije u Iranu nema.
Niko nikoga ne goni niti na instagram niti da se skida a isto tako ne treba tjerati nikoga ni da se pokriva. Kažu izazivaju ih otkrivene žene, pa druže moraš da se othrveš svojim porivima i da se kontrolišeš ako nećeš da budeš životinja. Što bi neko trebao biti kažnjen i limitiran zato što ti ne možeš da se kontrolišeš.