Na koncertu grupe ZZ Top
0
Kako je Teksas čuo za Tešanj
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Zoka zakon si!!!!
Dobra fora!
A nisu naveli i da ima zastava i na koncertu Deep Purpla od prije dvije godine u Zetri :-) Zoka legendo, samo naprijed. Long live rock and roll i moj Tesanj!!!
Vidi se da je Tešanj ispred, jos 1461 je Stjepan Tomašević poklonio Tešanj Radoju Krstiću koji je iz njaga vladao. Geni ostaju. Ah da i danas je medju bosnjacima rasprostranjeno ime Stjepan i Radoje...
Bravo Zoraide! prava si rok legenda i jedan od najboljih DJ-a poslije Mehe Džepca. Ciko oćelavio, Anadi ima vještački repić u Beču, Klima se hladi na poligonu, fale Peha, Ganglo, Geri i Pop da ih istjera u 11 i 15 iz Doma. Mirče je otišla za Šajzetom iza Doma Kulture, a Ida čeka svoju nesreću.
u trendu turba koji hara balkanom taj pozitivni duh tešnja je pokazao smisao za starim i dobrim vremenima..zastava koja se viorila je dobar znak i upozorenje da nisu granice slušalaca na margini folk šou,ili granda koji sa tekstom skini gaćice širi takav neintelekt da bi se normalan norvežanin zgrozio ili estonac..živi tešanj!!!!pozdrav iz goražda!!!
Krndija do Tokija.......
prije svega , za autora teksta piše se Tešnjaci, a ne Tešanjci , a ostalo pa neka Zuraida i ekipe, nadam se da ritmove osjećaju još uvijek Ciko, Anadi , Klima, Šajze a bi to davnoooooooooooo
izgleda tesanj postao moderniji od sarajeva. sve se mjenja...
Šta ba gradić??!?! Gradina!!! :))
Bila je lani zastava Whitesnake Tešanj. Respect!!!
Krndija jok dead
Respect:)
Zoka the King, Krndija rules