Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmor je kad ti ideš negdje što ti paše i duši i tijelu. A ne kad neko proglasi neku lokaciju lijepom i ti odma nagrneš tamo.
Ležiš sa svojom, štipaš tuđu ženu
Hahahaha ljudi su presmijesni, a toliko ima malih mjesta sa divnim apartmanima, tihom atmosferom... Nisu plaze mozda super pjescane, ali odmorim !
jos malo pa ce se na moru poceti naplacibati i kamencici na kojim lezis, kamencic 1 eur pa koliko poklopis. zbog svih nabijenih troskova a jos vise nekriticki prihvatanju i ludjackoj potrebi da se na more ide pa po svaku cijenu - meni se more sve vise gadi...
Makarska i gora, zato ni tamo ne idem. Uvijek se može naći praznija plaža u manjim mjestima.
Kako se odmoriti u mravinjaku? Čitavu sezonu hadžije prevedu na vikendicama u bazenima dok se sirotilja ne istroši i onda hladne glave septembar pa na more. Gledaj ovo? I još masno platiš da se "odmaraš" u buci i mravinjaku....
Ovo nije vidjelo odmora ,dok dodzes do mora treba ti sat vremena da nebi nekog nagazio
Hardcore stress i krkljanac
Lavor je zakon...
Pa šta sad, je li Crnogorcima sezona propala ili nije?
Proradi mi odmah aksioznost i depresija, uzimam duplu dozu lijekovs!
seljakluk vala
fuj
Ovako je i u Makarskoj u julu i augustu samo sto nema suncobrana.
a eto u neumu nije ovakva guzva vikendom sutomore godinama najjeftiniji grad na moru tocena piva 1 euro
Crna Gora mi se svidja jer je opustena, ali je cinjenica da ne moze prismrdit Hrvatskoj. Znaci Makarska rivijera je Cannes za citavu Crnu Goru. I to vam kaze covjek koji zadnji 6,7 godina ljetuje u CG. Sljedece godine se vracam za Croatiu...vakat je. Cijene su tu negdje Bogami, ako neko misli da je nesto Crna Gora jeftina ili Hrvatska skupa.