Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene vise brine kako isposte ovi stranacki funkcioneri koji svaku noc organizuju skupocjene iftare u prestiznim restoranima po Sarajevu.
Ma jok ovo nam je korisniji clanak.
Moze li mi neko objasniti sta se desi ako npr. neki eskim odluci da posti na sjevernom polu gdje u odredjeno doba godine dan traje 24 sata?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kad smo vec kod iftara, ovo farsa u Sarajevu sa fancy skupim iftarima i ugostiteljskim bajramom je postala smijesna i apsolutno fula bit ramazana.
isti djavo ko kod katolika božić... jednostavno prije ili kasnije bi se desilo...samo pitanje je bilo vremena kad ce ta komercijalizacija stici islam! i sad je ušao na velika vrata...to jest vec mnogo ranije!
islam sve više liči na islam... samo je pitanje vremena kad će uvesti svece!
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Ne kontam ove glupe kometare na racun skupih iftara. Naravno da to nije svrha ramazana ali nije ni nase da to stalno komentarisemo. I onako mi se cini da komentari najcesce dolaze od nepostaca kako bi sami sebi na neki nacin nasli neki opravdan razlog sto ne poste.
cuj po turskoj ili bliskoistocnoj satnici....eeeee nema toga jarane ima da postis 23 sata i 5 minuta...a lijepo je kad se potrefi kad je noc 23 sata pa postis samo 1 sat...eeeeeeee varalice u finskoj
Ne znam dal je postačima bitnije postit ili da ih drugi vide kako poste. To mi sve izgleda kao preseravanje i nakarada. Treba neko drugi da mi kaže da ne valja krasti ili kad da jedem, što da jedem.
U Stockholmu i nema noci oko 22.6 tako da se ne moze iftariti uopste. Dakle islam nije univerzalna religija.
Hahahaha, kaze forumski mis koji zivot provede na Klixovom forumu. Seems legit :)))))
Ti si malo priglup dečko! Kad su muslimani u arabiji imali vodovod ti stokholmski vikinzi se nisu kupali mjesecima i smrdili ko smrt! Islam nije postojao na sjeveru,ali se,hvala bogu,jako brzo prosirio i stigao i do sjevera! Univerzalna vjera ne postoji,ali univerzalni papak postoji,pa se pogledaj u ogledalo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najvažnije je šta sa muslimanima u Svemirskoj stanici. Kako oni da poste kad im dan traje sat i četrdeset minuta ? a taman što serdžadu namjeste štipaljkama u pravcu Meke, treba je pomjerat radi kretanja stanice !
Jao jesi smijesan, nesto kao dizenterija. I pojava ti odgovara opisu.
@dervo.finci Moraš prvo pogledati sebe. Ja danas gledao procjene bitke arapa i Francuza u Poatjeu 732. I niko to da poveže sa sadašnjim dešavanjim. Te izolovano, te ovo te ono. Taj sukob je itekako odgovarao pravoslavlju. Prema tome neko preveliko masovno ufuravanje u islam a naročito za vrijeme ramazana treba svesti na snošljivu razinu ! Postili su ljudi i prije islama pa niko od toga ne pravi predstavu. Pa i u ovim krajevima bogumili !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ajmo pravit novu civilzaciju na Merkuru ili Veneri da se konacno odvajamo od ovih primitivaca. Tamo su dani 60 i 243 dana zemaljskih.
Ako posti 23 sata dnevno onda to nije post nego štrajk glađu ...?!?
Ako posti 23 sata dnevno onda to nije post nego štrajk glađu ...?!?
Hvala bogu pa nismo Svedska. Grozno bi nam bilo
Svedska je zlo!
Sve rece a nista ne objasni... Ovi jedu jednom svakog dana u i to tacno u vremenskom okviru od 47 minuta, jel? Drugi prate tursku satnicu?
post je propisan čitavom čovječanstvu i prije islama, prema tome posti i ne razmišljaj o ovim praznim komentarima! a Svevišnji najbolje zna...
Kako ovi izdrze u zemljama gdje se ratuje ?
vjerski paradoks
Paradoks bi bio da traje 24 sata i da nije im omoguceno uopste da jedu,ko da ne postoje olaksice za one koje ne mogu postiti tztztztzt.
Ako je bog svemoguć da li može stvoriti kamen koji ni on sam ne može podići?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod nas jedan dan traje 24 sata!
Finska i Švedska nisu halal... hahaha
gdje god ima bar jedan mu'min sve je halal
@dzoDzenis0 Znači Sjeverna Koreja je haram ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)