Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta čovjek napisa unutra
Pismo je napisano na latinskom jeziku i jedno je od 30 sačuvanih pisama ovog moreplovca, a kojima je španskom kralju Ferdinandu i kraljici Izabeli 1493. najavio svoje pohode na američki kontinent. Ovi monarsi su finansirali njegovo putovanje.
Kada ce Rusija, odnosno Vlad thé Bad vrratiti BiH originalnu Povelju Kulina Bana?Dubrovcani imaju kopiju, ni oni je ne vracaju.Kradljivci, svi odreda!
Ako se ikad budemo pitali za svoju sudbinu A o tudjoj i ne maštali
Kolumbo,j...bem li te radoznala!!!
I mi cekamo da nam Rusi vrate drzavljanstvo, na sva zvona se hvale kako su Bosnjaci najstariji narod u Evropi, a istovremeno jos nikada nisu primili nase sveto Trojstvo da posjete tu Moskvu i okupe se oko naseg bosnjackog dokumenta
Kaže SAD vratile pismo Italiji, a baš me zanima, kad misle vratiti sve ukradeno iz Afganistana, Sirije, Jemena, Iraka, iz pola Afrike, kad Francuska to isto misli uraditi, Britanija isto, nek' je Rusija najgora na dunjaluku, al' nije išla i pljačkala, osim što su pokušali u Afganistanu, pa slomili zube. Kad Njemačka misli vratiti silno zlato jevreja, sobu čilibara Rusiji, umjetnine, knjige i transkripte Rusiji? Smiješno više i pričati o bilo čemu.
Ne vjerujem da su toliko ludi da im vrate original... vjerovatno su napravili predobru kopiju i poslali im to, ovo čudo vrijedi mnogo.