Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su nadrealisti prodavali ono nema ničega,i đe ba nestalo.....kadniš evropo
Nama naši političari prodaju ništa već decenijama.
Pa to su umjetnici modernog doba🙃
Klixu je ovo neke vijest “iskosa”, a John Cage je recimo proslavljeni muzicar čija se kompozicija 4 33 npr. sastoji samo od tišine. Molim vas, opismenite svoje novinare, ima u Bosni jos ljudi koji nisu kupili diplome i koji su išli u školu.
Treba 💩 u kvadrat...
Ne znam za umjetnost ali covjek je poslovni genije
FOOdile OPROSTI...
💩🤑
Hvala nebesima. Mi smo najbogatiji na svijetu. Ničega i ništa imamo za izvoz.
Budale.
Ne zna se ko je veći levat, ovaj koji prodaje ili ovaj koji je kupio!?? A tek za nekoliko decenija ko će iskeširati ogromnu lovu (par miliona) će tek pokazati sadašnje stanje omladine koje će tada imati lovu, kakvi luzeri će se još roditi tome će se i zemlja čuditi po kojoj će hodati! ! !
Naši političari su neshvaćeni umjetnici.
covjek "umjetnicki" predstavio Fadilove uspjehe kao Premijera 😂😂😂
Sve vrijedi onoliko koliko je neko spreman da plati, pa makar to bio i zrak
Nije vakum nego vakuum. Zanimljivo je onima koji razumiju bar osnovne pojmove u fizici i koji bi mogli danima pricat postoji li zapravo vakuum, moze li postojati.
SDA zeli znati vasu lokaciju.
I hajd reci da nije umjetnik😂😂😂