Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad papa vrijedja pedere, onda nikom nista
bravo enko legendo reci im, ha ja :D
papa hoce u pakao, Allahemanet papa :D
Za 1234 Ali da je izjavila da je Coca-Cola zasecereno sranje, bila bi kaznjena u TVOJIM navedenim zemljama. Da je navela BILO koju POSLONU TAJNU bila bi kaznjena. Da je navela na primjer kucne adrese DANSKIH vojnika u Iraku, bila bi kaznjena. Da je NAVELA bilo koju DRZAVNU (VOJNU) tajnu, bila bi kaznjena. Sloboda izrazavanja na zapadu POSTOJI SAMO U SLUCAJU ako mozes uvrijediti SLABIJE (pojedince, narode, kulture, religije, klase, rase). Ali NE SMIJES VRIJEDJATI KAPITAL (BOG ZAPADA) i NACIONALNU DRZAVU (BOG ZAPADA) u kojoj zivis. Slabije mozes vrijedjati i to se tada zove SLOBODA IZRAZAVANJA.
Nabijem ja papu na Kurac!!!
Jos da dodam, Italija je jos katolicka drzava gdje se koliko toliko cijeni ta religija, za razliku od ostalih Zapadno-Evropskih zemalja, gdje religija neigra skoro nikakvu ulogu.
Poredenje@ Nemozes zakone u Italiji usporedivati sa svim zakonima u drugim Evropskim drzavama. Da se ovaj \"incident\" desio u Engleskoj, Francuskoj, Skandinavskim drzavama gdje je sasvim dozvoljeno kazati svoje misljenje o jednom papi, ovaj zakon je nebi zakacio.
Evo jedne analogije: Kad objave karikature Muhammeda a.s. kao teroristu, to je onda sloboda govora i medija. Dok kad se nesto protiv pape kaze onda je to protivzakonito. Kako su to samo licemjerne zemlje. A \"ko fol\" brane neku demokratiju. Po meni je rijec demokratija najvise zloupotrijebljena rijec na svijetu.
sadasnji papa je najveci satanista koji je vatikan imao kao vladara. prosli je bio dobar pa su ga zato pokusali smaci... toliko
Ma sve pape, popovi, svestanici, imami, hodze itd. ce u pakao, nisu drugo ni zasluzili. PS. Hocu li ja sada u zatvor? ;)
Pa i nije pogrijesila, isto je pisao i Dante.
najedite se svi vi govana
Svaka cast Sabini.
Sva prorocanstva govore o tome da je ovo poslednji papa i da je Sotona na prijestolu... Glumica je bila BLIZU ISTITNE KADA JE REKLA DA CE U PAKAO... NE TREBA ZABORAVITI DA JE U MLADOSTI BIO CLAN HITLEROV OMLADINAC...
Kad se ismijavaju pokrivenim ženam to je u redu, licemjerje kako samo oni imaju