Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene realno do 30, poslije ide strmoglav pad da se ne lazemo, do 30 se khurce maksimalno, a onda se sve mijenja, a muski sto su stariji kod zena imaju vise sanse, samo i muskima pomalo opada interes vremenom, stisnu druge stvari
Zavisi, sve zavisi. Ima ljudi s 25, a ‘stare duše’ pa kao da im je 55. Glupi nisu privlačni nikad.
Vala nije sa 28 nikako. Mozda 22-24 budu u najboljem izdanju.
Zena je najljepsa izmedzu 18 i 25.. Ali ne znaci da ne moze se jos uvjek Izgledati super I sa 35, 40.. I sa finom narav covjek se uvjek moze zaljubiti.. Meni je 34 sve sam dobro izgledao do 32.. Imam osjecaj da sada ruznjam svako jutro mjerim koja duzina brade mi najbolje pokrije ovo usisano, ruglo lice. Nazalost gledala su na svakim coskom..
'Najbolje je novo auto, vino od godinu i žena od 20 godina.'
Sta ima 28...
Sve u skladu sa godinama. Trenutno Milfare, mada ako koji puter uleti, nije problem....
Baš me zanima koga su istraživali...i ko je istraživao...
Znaci moj doro ima jos sanse!
Zene od 20 do 45
istrazivanje za plakati
Žene sa 22, muškarci sa 42...hehehe
Istrazivanje je pokazalo da vecina istrazivanjaa sluze guranju neke agende, valjda kako bi se žene koje se odluce za karijeru mogle tješiti.
Bogami sve kako koja....
najlepse su ove iz Sarajeva kako se bubaju