Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je svasta procitati...
e svaka ti cast legendo! dokazano je da ukoliko krave slusaju klasicnu muziku i ako si dobro njegovane da daju preko 30% vise mlijeka od prosjeka...... zna covjek biznis ;)
fantasticno, jedino me zanima idu li te krave na ispasu
Pa sve su srpkinje krave..............MUUUUUUUUUUUUU
To je samo takmicenje kozarcana iz dijaspore koji ce imati vise i bolje, to je poznato od davnina,cudan je to narod, cast izuzetcima, ima finih ljudi i ne licemjera
Krave su ovo zaslužile, i jos mnogo vise...
Bošnjak u Prijedoru kupuje zemlju i otvara radna mjesta, čista desetka, samo naprijed.
Uz Betovena i Mocarta se opustaju, al' uz sevdalinke je festa...
VIP štala
Već tri godine otvoren konkurs za čobana na Bjelašnici plaća 1500 KM plus po jedno janje svaki mjesec i neprekidno 8 mjeseci... Školska sprema - bilo koja. Broj kandidata 0. Ove kompjutorske krave slušaju Mozarta, garant je uvjet za njihovo čuvanje završena muzička akademija...
Hahaha. Ludilo :)
bolje zivotinjama nego ljudima
kakve dame
A šta je sa masažom u kojoj krave toliko uživaju? Nije valjda da to nema? Skandalozno!
Moj prijatelj ovo radi ima vise id 5 godina, kravama se svidja klasika ali radnici u stali se stalno zale, hoce nesto narodno.
brze ce im i mobitele nabaviti
Na Safeta Isovica prosto otkinu