Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodajem tvorevinu Hitlerove ideologije - SRBIJU
Sta bi dao da imam takvo nesto ihhhh prodao bi i auto i drugi stan, pored uniforme Handzara, zastave Rajha, pistolja \"Mauzera\",vojnog noza i jos ovakvo nesto, nama Hitler a ni bilo ko drugi nije nista slo ucinio a to sto se dolaskom komunjara poprimila druga prica kaos to su lazi i obmane to na stranu, bilo kako bilo potomci Handzar Divizije se bude !! BOSNA IZNAD SVEGA !!
sad ce i Dodo isto napraviti....samo gusle sa incijalima \"MD\" xD
Adolfu Hitleru je ucitelj cionistima i stoga njegove stvari prodaju po toliko baskonoskm cijenama, nije ni cudno sto cionisti za sebe kazu da su izabrana nacija, stoga i mogu razumjeniti to sto rade muslimanima na ocigled svih nezaboravi te Palestinu
@commi ; Jedi g.ovn.a stara kom.unjaro !
Kad bi još poklonili pare jeverejskoj zajednici, hićo bi se prevrn\'o u kanisteru
Kupio ga je Miroslav Tuđman iz očaja što mu je HDZ izgubio izbore u Hrvatskoj. Neka ga bar nešto sjeća na NDH do smrti.
Ma daj , stvarno vise.
Da stave na aukciju i Hitlerovo g.o.v.n.o opet bi se nasla neka b.u.d.a.l.a koja bi to kupila.Ne znam sto kupuju bespotrebne stvari,sto ce im taj set,hoce li se j.e.b.a.t na njemu?
gdje je kraj hipokriziji da se nacisticki predmeti valoriziraju toliko i dok su nacisti na svijetu a posebno zidovima omrazeni izgleda da su zidovima mili dolari.