Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo,lijepo i treba da bude ovakp. Ramazan Serif Mubarek Olsun !!! sa zeljom da ga svi koji poste,isposte u sreci,zdravlju i rahatluku zajedno sa svojim najblizim. Zivi i zdravi bili !!!
Otkad se to kiti za ramazan?
Sto se vise mracne sile nadvijaju nad BiH nasa prelijepa vjera je sve jaca i jaca ... samo budite inat u nama dusmani
Ni islamske države ni republike ne rade ovo, dosla neka nova moda u BIH, bolje da rade na poboljšavanju standarda, snizavanja cijena i jacanju zdravstva i skolstva, od inshallah i mashallah se ne zovi.
Fadil Novotar
Lijepi ramazan...
Sve lijepe običaje katolika polako uzimaju. Novogodisnja jelka,novogodisnji pokloni,ramazanske lampice itd itd. Kad su to katolici uzeli neki običaj? Možda kupe somune za bajram...
Pa meni su dovoljni kandilji ali ako vama nisu dovoljni, onda neka sljasti. Kao u 1001 noći atmosfera.
Ovo neka nova fora sa lampicama za Ramazan??
Pa fino je navecer
MasAllah
Meni je baš lijepo i ovi ukrasi najavljuju nam dolazak Ramazana. Bravo gradonačelnice.
Kic i uzas,moglo je to malo ljepse
Naljepsi period godine
Jestel realni sa kicenjem ulica za Ramazan. Sta je sljedece, jelka u obliku mjeseca i zvijezde? Sami sebi skrnavimo vjeru i onda se pitamo sto nas svako ismijava.
aurora borealis za juzne zemlje
U Sarajevu Ramazan ima neku drugu draz!Ramazan serif mubarek olsun.