Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene pokazuju tendenciju otkazivanja tradicionalnoj ulozi služenja suprugu. Kod nas je suprotna tendencija. Muškarci muslimani pokrivaju svoje žene, a imaju pravo i da ih malo odalame ako se usprotive naredbama.
Jadan ne muskarac koji ne voli svoju porodicu i zrtvuje istu da bi samo on uzivao. Balkanski simbol zvani kh..cenje koji nikako ne mogu da provarim. Lijepi islam koji je ipak sve doveo u red samo da ga ovi bliskoistocni koz...oyebi radikalno ne tumace i izvrću izmisljenim hadisima.
Karpatija koliko si upoznat sa Hadiskom naukom pa da možeš pričati o vjerodostojnosti Hadisa
Meni ovo uopste nije smijesno
Draga gospođo, zivot nije robija a nije ni brak. Ako Vam partner ne odgovara, zamijenite ga drugim modelom. Trzište je ogromno i za svakog se može naći nešto.
jest da smijes kod balkanaca, malo nas je razumnih i spremnih na miran razlaz i nove pocetke, vecina muskaraca je spremna nazalost ubiti ili povrijediti, a vecina zena je spremna da ucjenjuje, psihicki maltretira, vara, prijeti.
a zivot usput jeste robija ili robujes Gospodaru koji te stvorio i poklonio ti sve sto imas, ili robujes strastima i vlastitim zeljama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
LJUBAV = JANJETINA - Ljubav na usta ulazi!
a mrznja izlazi na pozadinu = peceni mravi.
zalosno al istinito
Sta je ovdje smijesno?! . Zao mi je da je morala zivjeti u takvom saznanju i ophodjenju, i djecu mu odgajati. Zaista mi muski znamo biti velike dzukele
dok je on stedio na tebi i u restorane vodio svoje ljubavnice , ti si sjedila kuci i cekala da se on vrati, umjesto da si i ti zivjela zivot ..
A sta ce jadna zena, ali makar sada ide-sretno i idite stalno po restoranima ako niste kao mlada mozda je bolje sada da to mozete.